HÍREK

Nyári Károly a Paletta című műsorban

Nyári Károly a Hír TV Paletta című műsorában, Regős Judittal, a Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány elnökével együtt számolt be az alapítvány nagysikerű online Húsvéti műsoráról.

Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány online Húsvéti műsorában

Nyári Károlyt, a jótékonyság elkötelezett híveként, nagy örömmel töltötte el, hogy Húsvét alkalmából a Tegyél Jót Programban résztvevő gyermekotthonokban élő gyermekek arcára mosolyt csalhatott Nagypéntek délután. A Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány online Húsvéti műsorának keretén belül volt jókedv, zene és még online locsolás is.

„Halló, itt vagyunk!” – Nyári Károly a szépkorúakat támogatja

Aki ismeri Nyári Károlyt, tudja róla, mindig a szívén viselte a szépkorúak sorsát. A jótékonyság elkötelezett híveként, nagy örömmel állt a Tisztelet Társasága nemes kezdeményezése mellé.

Nyári Károly a Család-Barát magazinban

A küldetés teljesítve! Nyári Károly és lányai, Aliz és Edit egy szuper, izgalmas videóban vettek részt, ami a Duna TV Család-Barát magazin műsorában volt látható, melyben méltán csaltak mosolyt a nézők arcára.

BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA TV MŰSORÁN

A hagyomány ebben az évben is folytatódik, Nyári Károly különleges koncertélményt nyújt, ezúttal nem a koncertteremben találkozva a közönséggel, hanem a televízió képernyőjén keresztül, a nézők otthonában. A művész egyik legsikeresebb 2018-ban rögzített Budapesti Karácsonyi Koncertjének felvétele, két részben 2020. december 23-án 23:35-kor és 2020. december 24-én 22:55 órakor lesz látható a Duna TV műsorán. A koncert teljes egészében a Duna World csatornán 2020. december 25-én 21:35-kor lesz megtekinthető, így a közönség világszerte élvezheti az egyedülálló ünnepi koncertet.

NYÁRI KÁROLY A CSALÁD-BARÁT MAGAZINBAN

Nyári Károly a Duna TV Család-Barát magazin vendége volt.
A jó hangulatú beszélgetés során, a művész elmondta, hogy milyen tervekkel készül az elkövetkezendő időszakra.
A műsorban három csodálatos dalt is zongorázott.

AZ M2 PETŐFI TV #ÉNVAGYOKITT CÍMŰ MŰSORÁBAN

Nyári Károly az M2 Petőfi TV #ÉnVagyokItt című műsorának vendége volt lányaival, Alizzal és Edittel. Az elmúlt időszakról és a jövőbeli terveikről meséltek a művészek.

CSERHÁTI ZSUZSÁRA EMLÉKEZTÜNK A RETRO RÁDIÓBAN

Már 17 éve, hogy nincs közöttünk az ikonikus énekesnő, Cserháti Zsuzsa, akivel Nyári Károlynak volt szerencséje évekig együtt játszani és barátként is ismerhette őt.

A RETRO RÁDIÓ SZTÁRSÁV CÍMŰ MŰSORÁBAN

Nyári Károly volt Várkonyi Attila DJ Dominique vendége a Retró Rádió Sztársáv című műsorában.

joydesignKezdőlap