HÍREK

2023.11.20. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2023. december 27-én 19:30 órai kezdettel nagyszabású ünnepi koncertjével varázsolja el a közönséget a Budapest Kongresszusi Központban. Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 16. alkalommal kerül megrendezésre. Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja minden alkalommal különleges zenei élményt nyújt a hallgatóknak. Az esten

2023.10.15. MAGYARORSZÁG, SZERETLEK! CÍMŰ MŰSORBAN

A Duna TV Magyarország, szeretlek! című műsorában volt látható Nyári Károly és Nyári Aliz, akik a nyertes csapat tagjaiként örömmel játszottak a jóhangulatú műsorban.

2023.10.11. LÁNYGYERMEKEK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL A DUNA TV CSALÁD-BARÁT CÍMŰ MŰSORÁBAN

Nyári Károlynak különleges meglepetésben volt része a Duna TV Család-barát című műsorában. A művész, közelgő Budapesti Karácsonyi koncertjéről és annak előkészületeiről mesélt a műsorban, amikor a Lánygyermekek Világnapja alkalmából lányai, Aliz és Edit meglepték a stúdióban. Nyári Károlyt igazán örömmel töltötte el a meglepetés.

2023.10.18. A MAROSVÁSÁRHELYI SPORTCSARNOKBAN

Nyári Károly örömmel tett eleget Jakab Csaba meghívásának 2023. október 18-án Marosvásárhelyen a Sportcsarnokban megrendezett Őszi koncertje alkalmával. A teltházas Sportcsarnok közönsége szeretettel fogadta Nyári Károlyt, aki a fiatal tehetséges előadóval, Jakab Csabával, zenekara kíséretében többek között duettet is énekelt, mint a koncert meghívott vendége.

2023.09.03. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERT

Ebben az évben is megrendezésre került a Szenes Iván Emlékkoncert Budapesten, az ikonikus szövegíróról elnevezett Szenes Iván téren. A hazai könnyűzenei élet sztárjai a legismertebb és legszebb Szenes Iván slágereket adták elő a több ezer fős közönségnek. Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit nagy sikert arattak a számukra legkedvesebb Szenes dalok előadásával.

2023.08.09. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

A hagyomány tovább folytatódik. Ebben az évben is megrendezésre kerül 2023. december 27-én 19:30 órakor Nyári Károly Budapesti Karácsony Koncert - Családi Karácsony címmel, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban. Az ünnepi koncerten a művész immár 16. alkalommal varázsolja el a hallgatókat. A műsorban elhangzanak a legcsodálatosabb karácsonyi dallamok és a művész pályáját meghatározó legszebb slágerek

2023.08.07. NYÁRI KÁROLY MY WAY SINATRA KONCERT JIDDIS DALLAMOKKAL

Nyári Károly 2023. augusztus 27-én 19:30 órai kezdettel különleges koncertet mutat be My Way Sinatra koncert jiddis dallamokkal címmel., Frank Sinatra örökzöld slágereit sorakoztatja fel a művész, melyeket a legszebb jiddis dalokkal fűz egy csokorba a Sóletfesztiválon, a Zsinagógák hete programsorozat keretén belül. Mindezt teszi oly egyedülálló módon, amely saját hangszerelést kívánt, ezt pedig a

2023.08.04. A NEMZETKÖZI JUDO SZÖVETSÉG GÁLAESTJÉN

A Nemzetközi Judo Szövetség meghívásának eleget téve, különleges koncerttel lépett fel a művész a Budapesten megrendezett gálaesten. Nyári Károly mindig nagy örömmel vesz részt a szövetség estjein hozzájárulva fellépésével az események sikeréhez.

2023.08.02. HÍR TV NAPINDÍTÓ MŰSORÁBAN

Nyári Károly nagy örömmel számolt be a HÍR TV Napindító című műsorában a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány TegyélJót! Balatoni Élménytáborának sikeréről, Erdősi Dittával, a Szülők Háza Bölcsőde Hálózat vezetőjével. Mindig fontos Nyári Károly számára, amikor az állami gondoskodásban élő gyermekeken segíthet, mint ahogy már számos alkalommal tette ezt nagy szeretettel.

joydesignKezdőlap