HÍREK

2022.04.14. BEST MAGAZINBAN

A most megjelent Best magazinban mesél Nyári Károly az Olvasóknak a Nyári család húsvéti szokásairól és az ünnepvárásról. Az ünnepi asztalon helyet kap húsvétkor a sonka, a kalács, a kaszinótojás és a sólet is, melynek a receptjét is elolvashatják a magazinban.

2022.04.14. NYÁRI ALIZ MEGÚJULÁS KONCERTJÉN

Teltház és hatalmas siker fogadta Nyári Aliz Megújulás című Húsvéti koncertjét, amely 2022. április 14-én 19:00 órai kezdettel került megrendezésre. A koncertnek a Premier Kultcafé Színházterme adott otthont, amely a főváros egyik legkedveltebb kulturális és közösségi tere. A gyönyörű hangú énekesnő a hazai zenei élet kiemelkedő előadóiból álló Charles Music zenekarával adta elő legújabb saját

2022.04.03. DUNA TV HOGY VOLT?! CÍMŰ MŰSORÁBAN

A Duna TV Hogy volt?! című műsorában Nyári Károly családjával együtt kapott meghívást és mesélt a TV nézőknek több évtizedes pályafutásáról és a családról.  A műsorban a művész sok szép és emlékezetes koncertjéből láthattak részleteket a nézők az igazán érdekes történetek mellett.

2022.03.15. SZÁZ PERC SZÁZ EMBERÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

A jótékonyság elkötelezett híveként, Nyári Károly nagy örömmel vállalta a felkérést, hogy zenéje által segítséget nyújtson a háború elől menekülő Kárpátaljai családok részére. A „Száz perc száz emberért” című jótékonysági koncert, Hampel Katalin divatbemutatójával összekötve teljes bevételét a háború elől menekülő Kárpátaljai családok megsegítésére ajánlották fel. A teltházas nagysikerű est egy olyan nemes felajánlás, amely

2022.03.13. KLASSZIK RÁDIÓ DUETT CÍMŰ MŰSORÁBAN

Mindig nagy örömmel tesz eleget Nyári Károly Bálint Edina műsorvezető meghívásának. Ezúttal is egy jó hangulatú beszélgetésnek lehettek részesei a Klasszik Rádió hallgatói a Duett című műsorban, ahol szó esett a művész Hollandiában töltött éveiről, a jazz zene szeretetéről, a családról sok-sok érdekes történet által.

2022.03.08. NŐI LÉLEK FÉRFI SZEMMEL CÍMŰ KIADVÁNYBAN

A nemzetközi Nőnap alkalmából megjelent „Női lélek férfi szemmel” című exkluzív  kiadványban köszöntötte Nyári Károly a hölgyeket, akiknek nagy tisztelője. Mindig nagy szeretettel gondol a női nemre, akik elismerésre méltóan helytállnak a családban és az élet számos területén.

2022.02.03. SLÁGER FM – SLÁGER KULT CÍMŰ MŰSORÁBAN

A Sláger FM Sláger Kult című műsorában Nyári Károly Sándor András műsorvezetővel egy igazán tartalmas és mély interjú alkalmával, beszélgetett pályája fontos állomásairól az elkövetkezendő kiemelt programokról és a terveiről. Mesélt a művész a nagysikerű Zeneút programról és a Zeneút Tehetségkutató versenyről, amelyet Nyári Károly álmodott meg és indított útjára.

2022.01.21. HÍR TV MOZAIK CÍMŰ MŰSORBAN

Nyári Károly 2022. január 21-én a Hír TV Mozaik című műsorába kapott meghívást, ahol az újévre vonatkozó terveiről mesélt, de szó esett a családról is a jó hangulatú beszélgetés alkalmával.

NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA WORLD MŰSORÁN

Nyári Károly a Budapest Kongresszusi Központban 2017-ben rögzített dupla teltházas fergeteges sikerű Budapesti Karácsonyi Koncertjét ismét műsorára tűzi a köztévé. Az első rész 2021. december 29-én 21:35-kor, a második rész december 30-án 21:35-kor lesz látható a Duna World csatornán. Az esten a művész virtuóz zongorajátékával és különleges énekhangjával bűvöli el a közönséget. A legszebb karácsonyi

joydesignKezdőlap