Hírek

LOVE STORY KONCERT

No comments

2010. szeptember 22., szerda 20.00
Művészetek Palotája
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

NYÁRI KÁROLY
"
Love Story"
Koncert show

Nyári Károly tavalyi teltházas koncertje után második alkalommal köszönti az igényes zenét kedvelő közönséget az ország legnagyobb koncerttermében, eddigi legkülönlegesebb koncertjével. 

A nagyszabású könnyűzenei koncerten a MÁV Szimfonikus Zenekar kíséri a világsztárok által is elismert zongoravirtuózt, hogy 30 év után először eredeti, nagyzenekari hangszerelésben szólalhassanak meg a magyar könnyűzene legendáinak legnagyobb slágerei. 

A bámulatosan gazdag zenei fantázia jegyében fogant nagykoncert különlegessége, hogy a művész legszebb és legkedveltebb saját dalai mellett, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál… legendás slágereit és a legnagyobb filmslágereket eddig szimfonikus nagyzenekari, valamint big-band hangszerelésben élőben nem hallhattuk. 

Nyári Károly koncertjeit évről évre telt házak fémjelzik. A minden bizonnyal nagysikerű koncert középpontjában, mint eddig is a zongora és az ének kapja a főszerepet. A világszínvonalú látvány és a kitűnő rendezés Kovács Kristóf munkáját dicséri.

Közreműködik:
MÁV Szimfonikus Zenekar

Rendező:
Kovács Kristóf 

Jegyek kaphatók a Concert & Media hálózatában (info: +36 1 222-1313 begin_of_the_skype_highlighting              +36 1 222-1313      end_of_the_skype_highlighting) és a Libri könyváruházakban.

Internetes jegyrendelés: www.jegyelado.hu 

Mivel az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a jegyek nagyon gyorsan elfogynak és a helyszín befogadó képessége is limitált, ezért rendelje meg jegyét már most!!!!

 
NoemiLOVE STORY KONCERT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük