Hírek

AZ OLIMPIÁN ZONGORÁZIK NYÁRI KÁROLY

No comments

Hatalmas lehetőséget kapott Nyári Károly. A zongoraművész a londoni olimpián léphet fel, a Nemzetközi Judoszövetség gálaestjén, ahol ő lesz a sztárfellépő.

A Nyári Károly hatalmas megtiszteltetésnek érzi a meghívást, amely nem egyedi az életében.

– A szövetség hatvanadik születésnapján léptem fel tavaly a párizsi operaházban, akkor kezdődött a közös munkánk. Az hihetetlenül jól sikerült, olyan illusztris vendégek voltak ott, mint Vlagyimir Putyin vagy Nicolas Sarkozy. Annak a koncertnek a gyümölcse, hogy most ide is meghívtak. Ez egy hihetetlen nagy szervezet, aki él és mozog, mindenki ott lesz ezen a gálán – árulta el lapunknak a zenész, akire luxuskörülmények várnak a brit fővárosban.

– A Dorchester Hotelben fogok lakni, amely egy ötcsillagos szálloda, ahol rendszeresen megjelennek hírességek is, lehet, hogy találkozom valamelyikükkel ott is. Óriási lehetőség számomra, hogy olyan emberek előtt szerepelhetek, akiknek ha tetszik a koncert, a jövőben akár újabb meghívással kecsegtethetnek – tette hozzá Nyári Károly, aki hatalmas dolognak tartja, hogy ha nem is sportolóként, de művészként képviselheti hazánkat az olimpián.

NoemiAZ OLIMPIÁN ZONGORÁZIK NYÁRI KÁROLY

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük