Hírek

Gabriela Spanic a Summer Sisters otthonában

No comments

Gabriela Spanic a Summer Sistersre is nagy hatást tett. A színésznőért leginkább Nyári Alíz rajongott, aki szépségszalonnal költöztette otthonukba a sorozatsztárt. Nyári Károly mesélt X-Faktorról, az eltelt időszakról és lányai legfrissebb élményeiről.

STOP: Bár a lányai már nem szerepelnek az X-Faktorban, úgy tudom, hogy követi a műsort az egész család… Nyári Károly: Az egész család teljes erőbedobással szurkol, a lányok is követik a versenyt, hiszen kíváncsiak voltak az idei jelentkezőkre. Én mindenkinek drukkolok, akkor is ezt mondtam, amikor a lányok még szerepeltek a műsorban. Úgy gondolom, hogy aki bekerült a döntőbe, a legjobb tizenkettőbe, az már nyert, hiszen több ezer emberből választották ki őket és kaptak lehetőséget. Az, hogy milyen sorrendben esnek ki, már teljesen mindegy, mert akik bekerültek, mind nagyon tehetségesek. Szerintem nem számít, hogy valaki egy, két vagy három adással tovább marad bent, ezért hazudtolja meg magát minden verseny, mert nem biztos, hogy azok maradnak fent, akik első helyen végeztek. 


– Azért biztosan nem örültek a lányok sem, amikor kiestek. Mivel tudta őket biztatni?– Ők is eléggé az elején estek ki, természetesen ők is kétségbe estek, hiszen senki sem azért indul a versenyen, hogy kiessen. Mindenki első akar lenni és nyerni akar. Épp a küzdelem miatt jó a verseny, de amikor kiestek, azt mondtam, hogy az a legfontosabb, hogy mi következik ezután. Elérkeztek egy állomásig, és hogy ezt mi követi, attól függ, hogyan tudják kihasználni az ismertséget.– Azt elmondhatjuk, hogy nekik sikerült kihasználniuk… – Igen. Rengeteg koncerten vannak túl, sok meghívást kapnak a mai napig. Egy előadó számára fantasztikus érzés, hogy az, amit csinál és amit közvetít, népszerűvé tud válni, akár csak egy szűk, szakmai körben, akár nagyobb, országos ismertségre tehet szert és visszajelzést kap a közönségtől. Egy nagyon jó barátom azt mondta, hogy mi csak sugárzunk, a közönség az antenna. Ha az antennák nem fognak és nem hangolódnak ránk, akkor mi hiába sugárzunk. – Az idei X-Faktorban indult Hajdu-ikrek Alízhoz és Edithez fordultak tanácsért. Ilyen jól összebarátkoztak.

– Kiesésük után egy kicsit összetörve érkeztek hozzánk az Ikrek. Azzal a céllal jöttek el az otthonunkba, hogy majd a lányok sok-sok olyan dolgot tudnak nekik mondani, amitől a csalódottságuk enyhül, a lelkük kicsit meggyógyul. Tudtak is segíteni: Alíz és Edit azt tanácsolta nekik, hogy bízzanak magukban. 
– Volt kitől tanulniuk a lányoknak, hiszen nekik korábban Szulák Andrea adott tanácsot.– Szulák Andrea nagyon jó kolléganőm, sokat lépünk fel együtt, a család jó barátja és a lányokat is régóta ismeri. Ő is szurkolt nekik, sőt, a lányok előadták neki a dalaikat is, amikkel annak idején készültek az X-Faktorba. Kiesésük után pedig azt mondta, hogy a tehetség olyan, mint egy labda. A tehetséget a víz alá nem lehet lenyomni, ahogy a labdát se. Ha mégis lenyomják a víz alá, valahol fel fog bukkanni.– Lehet azt mondani, hogy leginkább azért mégis csak Ön terelgeti őket? – Nem nagyon akartam elengedni őket a műsorba se, de ha már elindultak, azt mondtam nekik, amit mindig is tanítottam, hogy értéket képviseljenek. Amikor kikerültek, rengeteg dalszerző megkeresett minket, "megzsűriztük" a számokat egy családi, baráti összejövetelen és végül Rakonczai Viktor dalára érkezett a legtöbb szavazat. Így terelgetés nem igazán volt, minden zeneszerzőnek azt mondtam, hogy a lányok karakterét kell tudni megformálni. Viktorban az a fantasztikus, hogy ismeri az előadók lelkületét. A dal az X-Faktorban fog debütálni, majd klipet is készítenek hozzá. – A napokban viszont kedvencük, Gabriela Spanic előtt léptek fel.– Alíznak nagy kedvence volt kislánykorában. Nézte a sorozatot és otthon csinált magának a fürdőszobában egy kis sarkot is, az volt "Paulina szépségszalonja". /nevet/ Úgyhogy komoly nap volt ez a számára, de elindult egy országos, élőzenekaros, tánckaros koncertturnénk is. Így családi pihenésre kevés időnk van, ha nincs fellépés, stúdiózunk, készül a CD is. Tehát rengeteg a feladat, de hála Istennek, imádjuk!

Péter DávidGabriela Spanic a Summer Sisters otthonában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük