Hírek

ELKÉSZÜLT A VÁRVA VÁRT LEMEZ

No comments
NYÁRI KÁROLY AJÁNLÓJA

Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy az általam tisztelt és nagyra tartott legendás előadók dalait egyszer majd önálló lemezre játszhatom fel, szimfonikus nagyzenekari kísérettel.

Attól kezdve, hogy kisgyermekként megtettem az első lépéseket a zongora és a világot jelentő deszkák felé, mindig vágytam arra, hogy elénekeljem a legismertebb, legszebb filmzenéket és a magyar könnyűzene ikonjainak halhatatlan slágereit. Fél emberöltő tapasztalatai, fájdalmak és örömök, szerelmek és csalódások, a gyermekkor és az apaság mind-mind kellenek ahhoz, hogy az ember végül leüljön a hangszer mellé és hitelesen elő tudja adni ezeket a szerzeményeket.

A lemezhez a legkiválóbb klasszikus és jazz zenésztársaim adták tudásukat és tehetségüket, hogy ezek a dalok „magyar standard” számokként szólalhassanak meg.

LOVE STORY CD LEÍRÁSA

2010. november 30-án megjelenik Nyári Károly eddigi legkülönlegesebb, immár harmadik önálló albuma „Love Story” címmel.
A lemezen elhangzó 12 dal kiemelkedő filmzenei alkotások és a magyar könnyűzene legendáinak legfontosabb, legszebb szerzeményei. Évtizedekkel születésük után most először csendülnek fel eredeti szimfonikus hangszerelésükben, Nyári Károly előadásában. Ő az az előadóművész, aki már annyi felejthetetlen percet szerzett hallgatóinak zongorajátékával és énekhangjával. A lemez egyik különlegessége, az „Én leszek” című dal, mely duett előadásban hangzik el Cserháti Zsuzsával, de hallhatjuk a Szécsi Pál által megismert „Csak egy tánc volt” című örökzöldet, ahogy Seress Rezső „Szomorú vasárnap” című világhírű szerzeményét. Helyet kapott az albumon az incselkedő-játékos szerelem hangulatát idéző: „Például Te, Te, Te” című filmzenei betétdal is. Máté Péter özvegyének ajánlatára a „Nálad meddig tart ez a szerelem” című dal is feldolgozásra került, amely eddig még nem volt hallható.
Ezek a művek ma ugyanolyan elsöprő erővel ragadnak magukkal, mint abban a legendás korszakban, amikor először megszólaltak.


TRACKLISTA

1.LOVE STORY
  FRANCIS LAI – VÁRADY ZSUZSA

2.CSAK EGY TÁNC VOLT
  VADAS TAMÁS – VARGA KÁLMÁN

3.NEM KELL MÁR TÖBBÉ SZERELEM
  DOMENICO DI FRANCIA – VÁNDOR KÁLMÁN

4.NÁLAD MEDDIG TART EZ A SZERELEM  

  NEMÉNYI ANTAL

5.ÉN LESZEK – Duett Cserháti Zsuzsával
  HAVASY VIKTOR – SZENES IVÁN

6.VAGY MINDENT, VAGY SEMMIT
  BÁGYA ANDRÁS – SZENES IVÁN

7.SZERETLEK, MERT…
  DOBSA SÁNDOR – BRADÁNYI IVÁN

8.HULLÓ LEVELEK
  KOZMA JÓZSEF – VÉCSEY ERNŐ

9.NAGYVÁROSI ÁLOM
  NYÁRI KÁROLY – GÁLIK PÉTER

10.SZÉLMALOM
   MICHEL LEGRAND – BRADÁNYI IVÁN

11.SZOMORÚ VASÁRNAP

   SERESS REZSŐ – JÁVOR LÁSZLÓ

12.PÉLDÁUL TE, TE, TE

   FÉNYES SZABOLCS – BACSÓ PÉTER

NoemiELKÉSZÜLT A VÁRVA VÁRT LEMEZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük