Megrendelhető fellépések

NYÁRI KÁROLY SZÓLÓ ZONGORA – ÉNEK FELLÉPÉSE

Nyári Károly szóló zongora – ének fellépése alkalmával a pályáját meghatározó legszebb és legismertebb dallamok csendülnek fel, valamint saját közkedvelt dalaiból álló válogatást hallhat az igényes zenét kedvelő közönség. Virtuóz zongorajátéka, különleges énekhangja és karizmatikus egyénisége mindig magával ragadja a hallgatóit.

30-35 perces fellépés

NYÁRI KÁROLY, NYÁRI ALIZ ÉS NYÁRI EDIT FELLÉPÉSE

Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit közös fellépése hazánkban egyedülálló, elegáns produkció. Az előadók közötti összhang és az egyedi hangzás mindenkor elkápráztatja a közönséget. A három elbűvölő énekhang, Nyári Károly virtuóz zongorajátékával olyan egységet alkot, ami különleges zenei élményt nyújt az igényes zenét kedvelő hallgatóknak. Műsorukban gyönyörű duett számok, örökérvényű slágerek hallhatóak magas színvonalú előadásban, egyedi atmoszférát teremtve.

 40-45 perces fellépés

NYÁRI KÁROLY – JAZZ TRIÓ FELLÉPÉSE

Nyári Károly karrierjében meghatározó a trió formációban való játék. A tradicionális jazz trió: zongora, bőgő, dob felállásban történő fellépés alkalmával a virtuozitás és az élő zene varázsa, mindig különleges és egyedülálló zenei élményt nyújt a hallgatóknak. Nyári Károly jazz triójának tagjai: Szendőfi Péter – dob, Hárs Viktor – bőgő, akik a magyar zenei élet kiemelkedő személyiségei.  A trió műsorában a legismertebb amerikai standard számok, örökérvényű jazz melódiák hallhatóak.

45-50 perces fellépés

NYÁRI KÁROLY ÉS 4 FŐS ZENEKARÁNAK FELLÉPÉSE

Nyári Károly fellépése megrendelhető 4 fős zenekarának Szendőfi Péter – dob, Hárs Viktor – basszusgitár, Révész Richárd – keyboard, Dajka Krisztián – gitár közreműködésével. A zenekar tagjai a magyar zenei élet meghatározó és kiemelkedő személyiségei. Az előadó közkedvelt saját slágerei és a pályáját meghatározó legismertebb és legszebb művek hallhatóak a 4 fős zenekari formáció közreműködésével, különleges és egyedi hangzásvilágban.

60 perces fellépés

NYÁRI KÁROLY KONCERT A BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

Nyári Károly koncertje megrendelhető a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.
A zenekar felállását tekintve hazánkban egyedülálló, a big-band és a szimfonikus zenekari hangzás ötvözetét szólaltatja meg. Tagjai hazánk elismert és kiemelkedő előadóművészei. A zenekar létszáma a megrendelő igényét figyelembe véve módosítható. A koncertműsorban a művész pályáját meghatározó legszebb és legismertebb művek hallhatóak, különleges hangszerelésben.

Nyári Károly nagykoncertjeit teltház és fergeteges siker fémjelzi, melyet a TV nézők is számos alkalommal láthattak. A művész tematikus koncertjei többek között, „My Way” Sinatra, Love Story, Úgy szeretlek téged, Budapesti Karácsonyi Koncert címmel a Magyar Állami Operaházban, az Erkel Színházban, Müpában vagy a Budapest Kongresszusi Központban kerültek bemutatásra.

120 perces koncert

Péter DávidMegrendelhető fellépések