Hírek

TELTHÁZAS KONCERT A THÁLIÁBAN

No comments

Károly, ismét teltházas, nagysikerű 2008. december 28-i koncertjével a Thália Színház színpadán fantasztikus évet zárt. A koncert egyben méltó befejezése volt, ennek a sikerekben gazdag évnek.

Megszólalt az első szám: Count Basie Blues. Az előadón látható volt, hogy azonosult a számmal és ezt követte megannyi ismert magyar és külföldi sláger.

A művész muzsikája a megújulásról, az új kifejezési és megszólalási módokról szólt. Károly megidézte a valaha élt legkiválóbb zongoristát Oscar Petersont, az énekes Frank Sinatrát, Dean Martint és Máté Pétert.

A színpadkép és a Budapest Jazz Orchestra big -band hangzásvilága a korai Amerikát idézve, egy lélegzetelállító igazi Broadway show hangulatát tárta elénk.

A művész lányai Edit és Alíz dívaként léptek a színpadra egy-egy dal erejéig, mindenki számára nagy meglepetést okozva, megjelenésükkel és gyönyörű hangjukkal. Malek Andrea és Kefir, Károllyal csodálatos duetteket adtak elő. Az örömünnep ráadások sorozatával zárult. Az előadótól megszokott módon, rendkívül színvonalas, meglepetéssel teli este volt, melyet a közönség kitörő ovációval és állva tapsolva ünnepelt.

A produkció Korcsmáros György rendezésében elevenedett meg.

A koncertet követően a szervező Charles Music Produkciós Iroda lehetőséget nyújtott a rajongók számára, Károllyal való találkozásra, ahol kötetlen beszélgetést folytathattak a művésszel.

Az esten több ismert politikus, közéleti és média személyiség tette tiszteletét.

A koncertről készült DVD koncert klip-et és fotókat megtalálhatják majd hamarosan a galériában.

Péter DávidTELTHÁZAS KONCERT A THÁLIÁBAN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük