Hírek

„MY WAY” SINATRA ORSZÁGOS KONCERT TURNÉ VÁCON

No comments

A Jeszenszky® Produkció bemutatja

Meghívott vendég:
Az X-FAKTOR felfedezettje a Summer Sisters
Közreműködik: Nyári Károly Band és Pest Megye Művészeti-díjas társulata a Váci Jeszenszky® Balett.
Jelmeztervező Barnovszky Henrietta
A Madách Imre Művelődési Központ színháztermében Vácon köszönthetjük az ország legnépszerűbb énekes zongoristáját. A virtuóz zongorajátékáról és jellegzetes énekhangjáról híres előadóművész műfaji határokon átlépve, a klasszikus, jazz, pop és latin zenei stílusokból merít. A kifinomult improvizatív, művészi kreatív játékmódja, valamint karizmatikus egyénisége mindenkor betölti a koncerttermet, ami sokoldalúságát, kivételes tehetségét tükrözi.
A Konzervatórium jazz zongora szakán Gonda János növendékeként végzett. A tehetséges zongoristát gyorsan felfedezték, szóló karrierjét Hollandiában kezdte. Több éves külföldi vendégszereplése során, koncertek, fesztiválok fellépőjeként ért el kimagasló sikereket. A hazai közönség a sorozatos fellépések, zártkörű rendezvények, koncertek mellett, televíziós show műsoroknak köszönhetően ismerte meg a művészt. Károly a mindig megújuló stílusával elvarázsolja közönségét bárhol is lépjen fel. Azonban szükségét érzi annak, hogy műsorát nagyszínpadon nagyzenekari kísérettel adja elő. A koncertjeit telt házak fémjelzik az igényes zenét kedvelők körében. A minden bizonnyal nagy sikerű koncert középpontjában, mint eddig is a zongora és az ének kapja a főszerepet. A legenda Frank Sinatra újraéled, így az esten több felejthetetlendal csendül fel, pl.: My Way, New York, New York, I’ve got you under my skin, egyedülálló hangszeres szólókkal, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek az öt fős kiváló zenészekből álló zenekar kíséretével. Az est képvilága és dramaturgiája erősíti a csodálatos dalokat, valamint Pest Megye Művészeti-díjas társulatának a Váci Jeszenszky Balett táncosainak revü műsora teszi a koncertet még különlegesebbé. A produkció koreográfusai Darab Katalin és Nemzetes Gabriella.
A színpadra lépő Nyári Károly, szóló számain kívül az est meghívott vendégeivel a Summer Sisters tagjaival duetteket fog előadni az előadótól megszokott átütően tiszta stílusban, magas szintű zenei interpretálásban.
Nyári Károly koncertje az Őszi Művészeti Hetek izgalmas, exkluzív produkciójának ígérkezik.

Jeszenszky® Produkció, producer: Csermely György

Noemi„MY WAY” SINATRA ORSZÁGOS KONCERT TURNÉ VÁCON

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük