Hírek

A TV2 TÉNYEK PLUSZ CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments
"Nem esett messze az alma a fájától…" címmel összeállítást készített a Tények Plusz stábja híres szülők, híres gyermekeiről.
Ez alkalomból mesélt Nyári Károly arról, hogy miként tudta gyermekei zenei fejlődését segíteni, ahogy nap, mint nap hallhatták őt gyakorolni, illetve, hogy korán bevonta lányait, Alizt és Editet is az előadásokba, amelyekkel immár közösen is nagy sikereket aratnak.
 
Az énekesnők, egészen kiskoruktól megtapasztalhatták és megtanulhatták, hogy milyen fontos a zene iránti szeretet és alázat. A nézők több bejátszást láthattak a műsorban arról az időszakról, amikor az énekesnők még gyermekként álltak a színpadon.
Valamint, részleteket láthattak Nyári Károly 2019. decemberében bemutatott nagysikerű dupla teltházas karácsonyi koncertjéből is, amelyen Aliz és Edit, mint meghívott fellépő csodálatos közös produkcióval varázsolták el a közönséget.
A műsor elérhető az alábbi linken: https://tenyek.hu/tenyek/316725_nem-esett-messze-az-alma-a-fajat.html?fbclid=IwAR2hBAJ60zdbaEXHiIPQB2spOOiBAgXrHWMvemed-MMzzRX9JEriAOwzgtY

 
Péter DávidA TV2 TÉNYEK PLUSZ CÍMŰ MŰSORÁBAN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük