Hírek

NYÁRI KÁROLY AZ ATV START PLUSZ VENDÉGEKÉNT

No comments

Nyári Károly az ATV Start Plusz című műsorának vendége volt. A művész nagy örömmel jelentette be, hogy mindazok, akik nem lehettek ott a 2017. július 7-i koncertjén a Magyar Állami Operaházban, most átélhetik ezt a koncertélményt az ATV képernyőjén keresztül, március 31-én déli 12:00 és április 1-én 23:55 órai kezdettel.

Nyári Károly pályáját meghatározó különleges koncertet mutatott be 2017. július 7-én a Magyar Állami Operaház színpadán. A koncertre a jegyek már jóval az előadás előtt elkeltek, így a teltház garantált volt.

A műfaji határokat átlépő esten a klasszikus és a jazz műfaj legjobbjainak műveiből hallhatott válogatást a nagyérdemű, mint Verdi, Gershwin, Legrand, különleges feldolgozásban. Az előadó virtuóz zongorajátékával és különleges énekhangjával, magával ragadó előadásmódjával kápráztatta el a közönséget, akik szűnni nem akaró vastapssal fejezték ki a tetszésüket és köszönetüket.

A koncert meghívott sztárvendégei Tokody Ilona Kossuth-és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnő, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők voltak, akikkel Nyári Károly felejthetetlen duetteket adott elő a közönségnek. Az esten a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködött, Kovács László vezényletével.  Az egyedi látványvilágot Varró Zoltán álmodta meg, amely tovább erősítette a dalok dramaturgiáját.

Nyári Károly exkluzív koncertje különleges élményt nyújt azoknak a nézőknek, akik nem lehettek jelen az előadáson!

 

 

 

 

NoemiNYÁRI KÁROLY AZ ATV START PLUSZ VENDÉGEKÉNT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük