Hírek

AZ OLIMPIÁN ZONGORÁZIK NYÁRI KÁROLY

No comments

Hatalmas lehetőséget kapott Nyári Károly. A zongoraművész a londoni olimpián léphet fel, a Nemzetközi Judoszövetség gálaestjén, ahol ő lesz a sztárfellépő.

A Nyári Károly hatalmas megtiszteltetésnek érzi a meghívást, amely nem egyedi az életében.

– A szövetség hatvanadik születésnapján léptem fel tavaly a párizsi operaházban, akkor kezdődött a közös munkánk. Az hihetetlenül jól sikerült, olyan illusztris vendégek voltak ott, mint Vlagyimir Putyin vagy Nicolas Sarkozy. Annak a koncertnek a gyümölcse, hogy most ide is meghívtak. Ez egy hihetetlen nagy szervezet, aki él és mozog, mindenki ott lesz ezen a gálán – árulta el lapunknak a zenész, akire luxuskörülmények várnak a brit fővárosban.

– A Dorchester Hotelben fogok lakni, amely egy ötcsillagos szálloda, ahol rendszeresen megjelennek hírességek is, lehet, hogy találkozom valamelyikükkel ott is. Óriási lehetőség számomra, hogy olyan emberek előtt szerepelhetek, akiknek ha tetszik a koncert, a jövőben akár újabb meghívással kecsegtethetnek – tette hozzá Nyári Károly, aki hatalmas dolognak tartja, hogy ha nem is sportolóként, de művészként képviselheti hazánkat az olimpián.

NoemiAZ OLIMPIÁN ZONGORÁZIK NYÁRI KÁROLY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük