Hírek

2023.12.28. BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Fergeteges siker, teltház, szűnni nem akaró vastaps jellemezte Nyári Károly 2023. december 27-i Budapesti Karácsonyi koncertjét, amely a Budapest Kongresszusi Központban került megrendezésre.

A koncert különlegességét az adta, hogy minden eddiginél meghittebb, igazi családi produkciók is hallhatóak voltak, melyre a Családi Karácsony alcím is utalt. A koncertprogramban a legszebb és legismertebb karácsonyi dalok mellett a művész pályáját meghatározó művek csendültek fel. A meghívott fellépők a művész lányai, Nyári Aliz és Nyári Edit voltak, akikkel gyönyörű duett számokat is hallhatott a közönség. A klasszikus zenét kedvelőket Nyári László hegedűművész, Dráfi Kálmán hegedűművész és Kiss Zoltán hegedűművész közös játéka bűvölte el. Farkas Míra hárfaművésznő előadása is különleges színfoltja volt az estnek. A fellépő szólista művészek, mind a család tagjaiként varázsolták el a közönséget.

Nyári Károly nagysikerű koncertjén a Budapest Jazz Orchestra, valamint a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar vonósai közreműködtek. A mintegy 30 fős zenekart Kovács László karmester vezényelte.

Nemcsak a zenei élmény, a koncert látványvilága is különleges volt, melyet Varró Zoltán álmodott meg az estre.

nyari_admin2023.12.28. BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT