Hírek

NYÁRI KÁROLY A REFLEKTORBAN

No comments
Az énekes-zongoraművész nagyszabású koncertre készül, amit már a hírességek is nagyon várnak.

Az X-Faktorban tovább jutott Nyári lányok édesapja önálló koncertre készül. Nyári Károly bárzongoristából lett énekes, és most szimfonikus zenekarral a háta mögött játssza többek között Cserháti Zsuzsa, Máté Péter és Szécsi Pál legismertebb dalait.

– Életem egyik legnagyobb vállalkozása ez a koncert. Lehet mondani, hogy elég régóta készülök rá, mondhatni azóta, hogy megtettem életem első lépéseit a zongora felé, azóta ez a vágyam, hogy ezeket a dalokat el tudjam játszani.

A koncertet a Nyári-rajongók már kiéhezve várják. Közülük Bálint Antónia a legizgatottabb. Annyira, hogy úgy döntött, nem elégszik meg a koncerttel, már a próbán is hallani akarja kedvencét…

– Ha az embernek szerelmi bánata van, akkor ezeken a nótákon nagyon jókat lehet sírni – árulta el.

Bálint Antóniának szerelmi bánatból pedig kijut mostanság, hiszen nemrég szakított párjával. Így most Nyári Károly dalaival vigasztalódik. Bár a Nem kell már többé szerelem című dalt nem ajánljuk túl sok maghallgatásra Antóniának, nehogy valóban szerelem nélkül maradjon!

Hajas László is igazi Nyári-rajongó. Igaz, neki boldogabb emlékei fűződnek az énekeshez. Nem szakítás, épp ellenkezőleg; házasság! Lakodalmán Nyári Károly szórakoztatta a násznépet, és ez örökké tartó jó emléket hagyott a Hajas házaspárban.

Nyári Károly idei koncertjét az Esti Showder producere, Kovács Kristóf álmodta színpadra. A látvány és fénytechnika mellett a dalok kiválasztására és a szimfonikus zenekar felkészítésére is sok időt szenteltek.

Nyári Károly lányai idén csak a nézőtérről figyelhetik édesapjukat. Alíz és Edit valószínűleg örökölték az X-Faktort, amit most kamatoztatnak is. A hétvégén léptek az RTL Klub tehetségkutató showműsorának színpadára, a mentorok pedig továbbjuttatták őket.

A Nyári család most kicsit szétszakadt. A lányok az X-Faktor következő fordulójára készülnek, édesapjuk pedig beköltözött egy hangstúdióba, hogy tökéletesítse közelgő koncertjének hangzásvilágát.

https://rtlklub.hu/musorok/reflektor/videok/101631

Péter DávidNYÁRI KÁROLY A REFLEKTORBAN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük