Hírek

2022.07.28. ÚTJÁRA INDULT A SEGÍTŐ DALLAMOK CÍMŰ KONCERTSOROZAT

No comments

A Charles Music Művészeti Produkciós Iroda számos kiemelt zenei produkciót, koncertet mutatott be az eltelt évek alatt nagy sikerrel célkitűzései mentén, amely mellett kiemelt fontosságú számára a társadalmi felelősségvállalás. Új vállalásuk szerint, az állami gondoskodásban élő gyermekeknek szeretnének lehetőséget biztosítani, hogy megtapasztalják a zenei élményt és nyitottakká váljanak ezen élmények befogadására. Az érdeklődésüket szeretnék felkelteni a zene és a kulturális értékek iránt. Ezért elhatározták, hogy művészeikkel az ország több pontján lévő gyermekgondozási intézményben koncerteket mutatnak be az ott élő gyermekek részére a Szülők Háza Alapítvánnyal együttműködve.

A Charles Music kiemelt művészét Nyári Károlyt, aki az Alapítvány jótékonysági nagykövete, 2020-ban a Szülők Háza Alapítvány Szent Antal-díjjal jutalmazta több éves kiemelkedő tevékenységéért, amelyet az állami gondoskodásban élő gyermekekért végzett. Nyári Károly számára kiemelt fontosságú a gyermekek zenével való találkozása, karrierjében fontos szerepet játszik a felnövekvő generáció zenei fejlődésének segítése és pályájukon való érvényesülésük mentorálása.

A koncertsorozat első állomása Nyári Károly fellépésével 2022. július 28-án került bemutatásra A segítő dallamok címmel a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban a Szülők Háza Nyári táborában.

joydesign2022.07.28. ÚTJÁRA INDULT A SEGÍTŐ DALLAMOK CÍMŰ KONCERTSOROZAT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük