Hírek

KÉPES AKTUELL

No comments
Ilyen az élet

A vendégek nívós szórakoztatása érdekében a híres-neves Nagymező utcai mulató, a Moulin Rouge vezetői mindig újabb lehetőségeken törik a fejüket. A közelmúltban a babát váró Fésüs Nelly helyett két új díva, Détár Enikő és Ladinek Judit mutatkozott be a lokál közönségének, a minap pedig Nyári Károly zongoraművészt ismerhették meg.
– A nagy sikerű zongoraestem után Vermes Jánossal már beszélgettünk az állandó fellépés lehetőségéről – mondja az elismert művész. – Engem azonban szerződés köt a Hotel Corvinus Kempinskihez, ezért egy olyan idősávot kellett kiválasztani, mely összeegyeztetheő az ottani munkámmal. Így abban állapodtunk meg, hogy ezentúl szerdától szombatig, este nyolc és tíz óra között én szórakoztatom majd zongorajátékommal a Vörös Malom vacsoravendégeit.
– Szeretném önt bemutatni az olvasóinknak.
– 1981-ben diplomáztam a Bartók Béla Zeneművészeti Főiskolán. Hosszú éveken át Hollandiában vendégszerepeltem, ahol többek között olyan világsztárokkal léphettem fel, mint Gloria Estefan, Chaka Khan, Mariah Carey és Phil Collins. Ám a nagyszerű körülmények ellenére egyre jobban elhatalmasodott rajtam a honvágy. Örülök, hogy hazajöttem, hisz itthon is számtalan, jobbnál jobb lehetőség várt rám. Állandó zongoristaként a Kempinskiben dolgozom, hangfelvételeket készített velem a Magyar Rádió, illetve rendszeres fellépője vagyok az RTL Klub és a TV2 műsorainak. A Musical World Pesti Vigadóban zajló koncertsorozatának nemcsak zongoristája, hanem zenei vezetője is voltam. Közben Én voltam boldogabb címmel megjelent az első albumom és szeptember végére várható a második.

NoemiKÉPES AKTUELL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük