Hírek

2022.05.27. NAGY SIKERREL ZÁRULT A ZENEÚT TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY DÖNTŐJE

No comments

Nyári Károly által megálmodott és a Charles Music Művészeti Produkciós Iroda által elindított Zeneút program keretén belül, 2022. május 26-án nagy sikerrel lezajlott a Zeneút Tehetségkutató verseny döntője.

A Zeneút tehetségkutató verseny küldetése tehetséges gyermekek és fiatalok felkutatása, a kiválasztott fiatalok tehetséggondozása, zenei tanulmányaik segítése, továbbtanulásuk támogatása a legkiválóbb művésztanáraink által. Fellépési lehetőség biztosítása a számukra, hogy a szélesebb közönség is megismerje őket. Az első helyezett emellett, elkészítheti a Charles Music stúdiójában stúdió felvételét.

A program létrehozója Nyári Károly Prima díjas zongoraművész, akinek a karrierjében fontos szerepet játszik a felnövekvő generáció zenei fejlődésének segítése és pályájukon való érvényesülésük mentorálása.

A tehetségkutató verseny döntőjében a sok jelentkező közül, a zsűri által kiválasztott hét tehetséges fiatal mutathatta be tudását és tehetségét. A verseny döntőjének a Rajkó-Talentum Alapfokú Művészeti Iskola és Középiskola Színházterme adott otthont. A döntőbe jutott fiatal tehetségek kiválóan szerepeltek, így a zsűrinek nehéz dolga volt. A szakmai zsűri elnöke Nyári Károly, a zsűri tagjai Dráfi Kálmán, Lukács Miklós és Nyári László voltak. Az elhangzott produkciókat követően, a zsűri hosszas tanácskozás után hozta meg a döntését. Majd a díjátadó következett, amely után a közönség még egyszer meghallgathatta az 1. helyezést elért fiatal tehetség produkcióját.

Helyezettek:

  1. helyezett: LÉHÁRT ERIK – dob
  2. helyezett: TÓTH BALÁZS – szaxofon
  3. helyezett: HORVÁTH BALÁZS – zongora
  4. helyezett: ÜRMÖS FERENC – nagybőgő

Különdíjas: PAPP MÁRTON – szaxofon

Gratulálunk a nyertesnek az első helyezéshez és a további helyezetteknek, valamint a verseny döntőseinek a kiváló szereplésért!

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy támogatásával a Zeneút program és a Zeneút tehetségkutató verseny megvalósulhatott.

nyari_admin2022.05.27. NAGY SIKERREL ZÁRULT A ZENEÚT TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY DÖNTŐJE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük