Hírek

NYÁRI KÁROLY A REFLEKTORBAN

No comments
 

Robbie Williamsnek segített nőt találni a zongorista

Nyári Károly minden szupersztárral összebarátkozik, aki a közelébe kerül. Még Frank Sinatrával is.

Nyári Károly zongoraművész megszállottan gyűjti a zenei relikviákat. Így Szulák Andi kis ajándékának is biztos helye lesz nála. A világhírű zongorista ahol csak lehet, kér a hírességektől találkozásukra emlékeztető ajándéktárgyakat. Egyik legféltettebb kincse egy mikrofon. Hollandiában egy luxuskaszinó megnyitóján kapta személyesen Frank Sinatrától.

– Én előtte játszottam, és nagyon tetszett neki, hogy Magyarországon is ennyire szeretik a jazzt, meg ezt a fajta zenét. Pont ebbe a mikrofonba énekelt, és amikor a fellépés megtörtént, nekem ajándékozta, és azt mondta, hogy hozzon nekem szerencsét.

Nyári Károly hasonló találkozások emlékeit őrzi Bill Clinton könyvébe zárva, vagy éppen az énekesnő Chaka Khan csókjába rejtve. A hírességek pillanatok alatt megkedvelik a mindig mosolygós és közvetlen Karcsit, és gyakran egy életen át tartó barátságot is kötnek vele.

Emiatt történhetett, hogy a pop brit fenegyereke is szívébe fogadta Nyári Károlyt. Robbie Williams legutóbbi budapesti látogatásán épp abban a szállodában lakott, ahol Nyári a bárban zongorázott. Robbieval annyira összebarátkozott, hogy három napig együtt buliztak!

– Azt mondta nekem, hogy biztosan ismerem idehaza a „pályát”. Mondta, hogy biztosan tudom róla, hogy szereti a lányokat. Kérdezte, hogy tudok-e neki ebben segíteni.

És jótett helyében jót várj alapon Nyári megkapta Robbie már sokat látott nyakkendőjét, melyet Karcsi azóta is büszkén visel. És minden bizonnyal megköti majd őszi koncertjén is, ahol magyar könnyűzenei klasszikusokat énekel és zongorázik hazai sztárokkal.

http://www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/videok/95997

NoemiNYÁRI KÁROLY A REFLEKTORBAN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük