Hírek

VASTAPS AZ OLIMPIÁN

No comments


NYÁRI KÁROLY AZ OLIMPIÁN 

Kitörő örömmel és vastapssal fogadta a közönség Nyári Károly zongoraművészt a 2012-es londoni Olimpián. Különleges koncerttel ajándékozta meg az előadó a nagyérdemű közönséget.
     
Felemelő érzés és egyben nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a világ legnagyobb sporteseményének sztár fellépője lehettem a Nemzetközi Judo Szövetség meghívására és képviselhettem Magyarországot a művészetemmel. – mondta Károly, aki további kulissza titkokba is beavatott minket.
      Nem kis izgalomban volt részem, hiszen a koncertet megelőző próba közben eltört a vadonatúj hófehér zongora pedálja. Így az esti fellépésem veszélybe került, hiszen alig egy óra volt a koncert kezdetéig. A kezdés  előtt pár perccel megérkezett a szakember, aki elhárította a problémát, így zavartalanul ment le a koncert, persze a  meghívottak ebből semmit sem sejtettek. – mesélte a művész.

A díjátadó gálakoncerten Nyári Károly virtuóz zongorajátékával és jellegzetes énekhangjával elvarázsolta a nemzetközi sportélet vezetőit, kiemelkedő sportolóit, politikusokat és világsztárokat.

Péter DávidVASTAPS AZ OLIMPIÁN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük