Hírek

NYÁRI KÁROLY ÉS A SUMMER SISTERS

No comments
Nyári Károly lányai lépnek fel a 100. Jótékonysági Templomi Koncerten!

Mága Zoltán 100. templomi koncertjén láthatjuk
Nyári Károly lányait vasárnap!

 

 

 

Nagyon megörültem, amikor Mága Zoltán felkérte a lányaimat, hogy legyenek részesei ennek a csodálatos kerek számú, 100-ik koncertnek augusztus 21-én, vasárnap…"

Nyári Károly győri Liszt Ferenc Zeneiskolában kezdte klasszikus zongora tanulmányait, s tizenhárom éves korában országos zongoraversenyt nyert. Előadóművészi és zongoratanári diplomáját a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium jazz-zongora tanszakán szerezte meg Gonda János növendékeként.

Nyári Károly lányaival lép fel a 100. Jótékonysági Templomi Koncerten!

Eddigi pályája során olyan világsztárokkal játszott együtt, mint például Chaka Khan, Gloria Estefan, Mariah Carey, Phil Collins, Michael Jackson, Elton John, Luciano Pavarotti vagy Frank Sinatra, aki egy közös fellépésük után saját mikrofonját adta neki ajándékba… Emlékezetes est volt!

Nyári Károly lányaival

Ugyanilyen, kitörölhetetlen emlékké válik majd a 2011. január 1-jei Budapesti Újévi Koncert is, ahol elbűvölő és tehetséges lányaival Edittel és Alizzal – Summer Sisters – lép színpadra, több mint tizenkétezer ember előtt.

„Igazán szívet melengető érzés járt át, amikor Zoltán meghívta a lányaimat. Már izgatottan várjuk valamennyien a vasárnapot. Nagyon sok a felkérésünk az ország minden szegletéből, de a 100. Templomi Koncert egy olyan alkalom, ami mélységesen megtisztelő.

 

Editet és Alizt – azaz a Summer Sisters-t – az X-faktornak köszönhetően megismerte és megszerette az egész ország, s most egy olyan jótékonysági koncerten vehetünk részt, ahol Mága Zoltán, a szeretet hegedűse ráteheti a „koronát"  2 éves misszójára!"

NoemiNYÁRI KÁROLY ÉS A SUMMER SISTERS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük