Hírek

BLIKK

No comments
Al Di Meola elismerésül meghívta a koncertjére

Lajcsit eddig sem vádolhatta senki azzal, hogy csak és kizárólag egy zenei területen iygekezne otthonosan mozogni. Kevesen tudják róla, de még a Hobo Blues Band egyik lemezén is trombitált vendégként, most pedig a tv2 és a Dáridó Produkció támogatását szervezte meg és ajánlotta föl Nyári Károly új alumának elkészítéséhez.
Említett urat természetesen már hallhatták, láthatták a tévénézők a Dáridóban: ő volt az, aki új árnyalatokkal gazdagítva a péntek esti show zenei palettáját, dzsesszt csempészett a műsorba. Mindezt úgy, ahogyan csak a legnagyobbak képesek: mosolyogva, könnyedén, mindenki számára közérthetően… Nem is olya rég, budapesti villámlátogatása idején maga a Kempinskiben elszállásolt Al Di Meola csodálkozott rá tehetségére a hotel bárjában: elismerése jeléül meg is hívta a koncertjére.
A virtuóz zongorista-énekes – aki egyben Kovács Anikó Musical World nevű vállalkozásának zenei vezetője is – szakmai berkekben első lemezével (Én voltam boldogabb) jelentős sikert ért el: ez volt az első lépcső ahhoz, hogy most továbbléphessen. Második korongján régi magyar slágerek és örökzöld világslágerek hallhatóak majd, összetéveszthetetlenül "nyárias" hangszerelésben. Az album két sztárvendége: Szulák Andrea és egy bizonyos Galambos Lajos…

NoemiBLIKK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük