Hírek

NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

No comments
 Nyári Károly dupla teltházas, fergeteges sikerű Budapesti Karácsonyi Koncertje alkalmával, újból elvarázsolta közönségét 2016. december 26-án 15:00 és 19: 00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

A művész karácsony napján egy meghitt, csodálatos világba kalauzolta az igényes zenét kedvelő közönséget, egy elsöprő zenei élmény keretei között. A koncerten elhangzottak a legismertebb szívet melengető karácsonyi dalok az előadó saját, közkedvelt slágerei mellett. A különleges és egyedi látványvilág még meghittebbé és varázslatosabbá tette az ünnepi estet.

A meghívott sztárvendégek Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel egyedülálló duetteket, hallhatott a nagyérdemű a művész által alapított különleges felállású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Az ünnepi hangulatot tovább fokozta a gyermekkórus közreműködése a legkedvesebb karácsonyi dalokban.

Nagy öröm volt Nyári Károly számára, hogy a szeretet ünnepén együtt ünnepelhetett a közönséggel, aki szűnni nem akaró vastapssal hálálta meg a nagysikerű hagyományos karácsonyi koncertet.
 

  

 


Péter DávidNYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük