Hírek

2024.03.07. NYÁRI KÁROLY NYÁRINDÍTÓ KONCERT A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN

Nyári Károly minden eddiginél különlegesebb koncertje kerül bemutatásra 2024. június 1-én 19:00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

A művész a hallgatóit egy egyedülálló koncerten varázsolja el virtuóz zongorajátékával és különleges énekhangjával. Ezen az esten a zongora és az ének kapja a főszerepet, amely mindenkor betölti a koncerttermet. A koncerten a művész legmeghittebb saját új dalai mellett, nem hiányozhatnak a legkedvesebb örökérvényű slágerek sem, mint a Tüskés úton, Úgy szeretlek téged, Én leszek, Én voltam boldogabb, de Sinatra ikonikus dallamai is felcsendülnek egyedi feldolgozásban. Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek.

A meghívott fellépők Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel gyönyörű duettek is elhangzanak. Természetesen még további meglepetés szólisták is hallhatóak lesznek, hogy a közönség egy feledhetetlen élménnyel legyen gazdagabb. Közreműködik a Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekar.

Ezen az igazán különleges „Nyári” koncerten a szívet melengető dallamok lélekig hatoló zenei élményt nyújtanak a közönségnek.

JEGYEK A KONCERTRE ITT ELÉRHETŐEK:

https://www.jegy.hu/program/nyari-karoly-nyarindito-koncert-159350/1117321

nyari_admin2024.03.07. NYÁRI KÁROLY NYÁRINDÍTÓ KONCERT A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN