Hírek

2023. 03. 10. NYÁRI KÁROLY ÉS A GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR KONCERTTURNÉ

No comments

Nyári Károly és a Győri Filharmonikus Zenekar különleges koncerteket mutat be 2023 áprilisában. A koncertek meghívott sztárvendége az egyedi hangú énekesnő Szulák Andrea lesz. A kiváló zenekart a koncertturné alkalmával Silló István vezényli.

Az első koncert 2023. április 12-én 19:00 órai kezdettel kerül megrendezésre Tatabányán A Vértes Agórájában, ahol a legszebb és legismertebb világslágerek csendülnek fel különleges hangszerelésben. Ezek a dallamok már mindannyiunk életének a részeivé váltak és egy-egy kellemes emléket idéznek fel bennünk.

Nyári Károly és a Győri Filharmonikus Zenekar második koncertje Szulák Andrea meghívott sztárvendég fellépésével 2023. április 13-án lesz hallható, a XI. Kantharosz Jótékonysági Gála alkalmával, melynek Győrben a Richter Terem ad otthont. Az országosan is egyedülálló, borárveréssel egybekötött jótékonysági koncert állandó házigazdája és társszervezője a Győri Filharmonikus Zenekar. A társulat mindig nagy örömmel képviseli a jó ügyeket, a művészek kötelességüknek érzik, hogy segítsenek. Idén 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet fogott össze a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt, hogy az est segítségével támogassák a fiatal tehetségeket, melynek célja a gyermekek fejlesztése, felzárkóztatása, ápolása, gondozása és nevelése, valamint a tehetségek felkarolása. A rendezvényt több vállalat és a Győri Önkormányzat is támogatja.

A koncertturné harmadik állomásán a határainkon túl, Dunaszerdahelyen a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban 2023. április 14-én 19:00 órakor is felcsendülnek az örökérvényű dallamok Nyári Károly és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában, Szulák Andrea sztárvendég közreműködésével.

A negyedik állomás pedig 2023. április 15-én 19:00 órakor Mosonmagyaróváron a Flesch Károly Kulturális Központban kerül megrendezésre.

Sok szeretettel várjuk az igényes zenét kedvelő közönséget!

Jegyvásárlás:

  1. április 12. 19 óra, Tatabánya, A Vértes Agorája

https://www.jegy.hu/program/gyori-filharmonikus-zenekar-nyari-karoly-szulak-andrea-140669/888188

  1. április 13. 18 óra, Győr, Richter Terem, Kantharosz Gála, jótékonysági hangverseny

https://www.jegy.hu/program/xi-kantharosz-gala-143771/934636

  1. április 14. 19 óra, Dunaszerdahely, Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

https://ticket.csaplarkult.sk/program/vilagslagerek-filharmonikus-kiserettel/68

  1. április 15. 19 óra, Mosonmagyaróvár, Flesch Károly Kulturális Központ

https://tixa.hu/nyari-szulak-flesch-2023

nyari_admin2023. 03. 10. NYÁRI KÁROLY ÉS A GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR KONCERTTURNÉ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük