Hírek

MY WAY SINATRA KONCERT

No comments

NYÁRI KÁROLY
MY WAY" SINATRA KONCERT

Vendégművész:
MALEK ANDREA

Közreműködik:
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA
A Művészetek Palotájában köszönthetjük az ország legnépszerűbb énekes zongoristáját. A virtuóz zongorajátékáról és jellegzetes énekhangjáról híres előadóművész műfaji határokon átlépve, a klasszikus, jazz, pop és latin zenei stílusokból merít. A kifinomult improvizatív, művészi kreatív játékmódja, valamint karizmatikus egyénisége mindenkor betölti a koncerttermet, ami elképesztő sokoldalúságát, kivételes tehetségét tükrözi.
 
A Konzervatórium jazz zongora szakán Gonda János növendékeként végzett. A tehetséges  zongoristát gyorsan felfedezték, szóló karrierjét Hollandiában kezdte. Több éves külföldi vendégszereplése során, koncertek, fesztiválok fellépőjeként ért el kimagasló sikereket. A hazai közönség a sorozatos fellépések, zártkörű rendezvények, koncertek mellett, televíziós show műsoroknak köszönhetően ismerte meg a művészt. Károly a mindig megújuló stílusával elvarázsolja közönségét bárhol is lépjen fel. Azonban szükségét érzi annak, hogy műsorát nagyszínpadon nagyzenekari kísérettel adja elő. A koncertjeit telt házak fémjelzik az igényes zenét kedvelők körében.
 
A minden bizonnyal nagy sikerű koncert középpontjában, mint eddig is a zongora és az ének kapja a főszerepet. A legenda Frank Sinatra újraéled, az esten több, mint húsz felejthetetlen dal csendül fel, pl.:  My Way, New York, New York, I’ve  got you underman skin, big – band hangszerelésben, egyedülálló hangszeres szólókkal, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek.

A tökéletes hangzás elérésében a Budapest Jazz Orchestra közreműködik. Az est képvilága és dramaturgiája erősíti a csodálatos dalokat.   

A színpadra lépő Nyári Károly a szóló számain kívül, az est meghívott sztárvendégével Malek Andreával duetteket fog előadni az előadótól megszokott átütően tiszta stílusban, igen magas szintű zenei interpretálásban.
 
Nyári Károly koncertje izgalmas, különösen exkluzív produkciónak ígérkezik.

JEGYEK MEGVÁSÁROLHATÓK:

A Concert & Media hálózatában, a Libri könyvesboltokban, az összes ismert jegypénztárban és a helyszínen.

INTERNETES JEGYRENDELÉS:

www.interticket.hu

Jegyárak: 3.500,- Ft, 4.800.- Ft, 6.200.- Ft, 7.500.- Ft
 
További információ:
 
Mobil: +36 20 471-02-36 begin_of_the_skype_highlighting              +36 20 471-02-36     
 
Péter DávidMY WAY SINATRA KONCERT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük