NEWS

NYÁRI KÁROLY A CSALÁD-BARÁT MAGAZINBAN (en translation)

Nyári Károly a Duna TV Család-Barát magazin vendége volt. A jó hangulatú beszélgetés során, a művész elmondta, hogy milyen tervekkel készül az elkövetkezendő időszakra. A műsorban három csodálatos dalt is zongorázott.

NYÁRI KÁROLY A FIATAL TEHETSÉGEKET KUTATTA (en translation)

Nyári Károly a jótékonyság elkötelezett híveként, nagy örömmel és szeretettel vett részt, mint zsűri elnök az első online Tegyél Jót! Zoom-faktor eseményen a Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány-al karöltve. A gyermekgondozási intézményekben élő gyermekek megmutathatták tehetségüket, ki-ki zenében, versmondásban, táncban. Mindenkinek szívből gratulálunk, hatalmas öröm volt látni a gyermeki boldogságot, őszinte szeretetet ezeknek a gyermekeknek

BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA TV MŰSORÁN (en translation)

A hagyomány ebben az évben is folytatódik, Nyári Károly különleges koncertélményt nyújt, ezúttal nem a koncertteremben találkozva a közönséggel, hanem a televízió képernyőjén keresztül, a nézők otthonában. A művész egyik legsikeresebb 2018-ban rögzített Budapesti Karácsonyi Koncertjének felvétele, két részben 2020. december 23-án 23:35-kor és 2020. december 24-én 22:55 órakor lesz látható a Duna TV műsorán.

NoemiFront Page