Hírek

2022.12.10. ADVENTI KONCERT A HANKÓ ISTVÁN MŰVÉSZETI KÖZPONTBAN

No comments
  1. december 10-én 19:00 órakor Nyári Károly Adventi koncertet ad a Hankó István Művészeti Központban Gyömrőn. A művész a tavalyi évben nagy sikert aratott Adventi koncertje után, ebben az évben is meghívást kapott, hogy ünnepi koncertjével elvarázsolja a gyömrői közönséget.
nyari_admin2022.12.10. ADVENTI KONCERT A HANKÓ ISTVÁN MŰVÉSZETI KÖZPONTBAN
Tovább

2022.11.29. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ AZ ARIA HOTELBEN

No comments

Az Aria Hotel Budapest karácsonyi fényeinek felkapcsolásával együtt jelentették be, hogy az épületében működő Café Lisztben a jazz, klasszikus, opera és könnyűzene műfajok kimagasló képviselőivel indítanak koncerteket.

Nyári Károlynak jutott az a megtisztelő feladat, hogy az ünnepi fényeket felkapcsolhatta. Az eseményen a Café Liszt tükörtermének felületein található híres muzsikusok kézjegyei közé is felkerült a művész aláírása.

Az új zenei program részeként, elsőként, december 15-én 19:00 órakor Nyári Károly Legyen ünnep című adventi koncertje kerül megrendezésre, amely alkalmával a különleges Bogányi zongorán fog játszani.

nyari_admin2022.11.29. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ AZ ARIA HOTELBEN
Tovább

2022.11.25. NYÁRI KÁROLY LEGYEN ÜNNEP CÍMMEL ADVENTI KONCERTET MUTAT BE

No comments

Café Liszt, Aria Hotel Budapest

1051 Budapest, Hercegprímás u. 5.

  1. december 15. csütörtök 19:00

Meghívott fellépő: Nyári Aliz

Nyári Károly otthonában megszokott jelenség, hogy családja és vendégei körbeülik a zongoránál és úgy hallgatják.

Magyarország legismertebb énekes zongoristája nagyszabású koncertjei mellett, most ezt az intim zenei élményt hozza el Legyen ünnep című Adventi koncertje alkalmával a hallgatóság részére.

Az estnek Budapest új zenei helyszíne a Café Liszt ad otthont, amely a New York-i Library Hotel Collection-höz tartozó Aria Hotelben található. Hazánk egyetlen zenei hotelje a jazz, klasszikus, opera és pop zenének hódolva egyszerre nagyon budapesti és nagyon kozmopolita, melyet a világ leghíresebb művészei – köztük Sting, Plácido Domingo, Gregory Porter, Lenny Kravitz – is rendszeresen nagy örömmel látogatnak.

A koncert meghívott fellépője Nyári Aliz, akivel gyönyörű duett dalok hangzanak el.

Nyári Károly estje a világvárosi klubokba repíti el a hallgatókat klasszikus dalokkal és jazz sztenderdekkel, személyes emlékekkel, humorral és szeretettel fűszerezve.

Koncertjegy: 17.500.- Ft, amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt.

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Azoknak a vendégeknek, akik szeretnének a koncert után a helyszínen vacsorázni, az alábbi menüt kínálja a Café Liszt:

Előétel
Bélszíntatár, fürjtojás, savanyított retek, vízitorma, grillezett kovászolt kenyér
Vegetáriánus opció: Bivalymozzarella Campana, dukkah

Főétel

Sült kacsacomb és füstölt kacsamell, tejszínes capunti tészta, ördögszekér gomba, Grana Padano

vagy

Rántott mangalica, vajas petrezselymes burgonya, póréhagyma, szarvasgomba, remoulade

Vegetáriánus opció: Kelkáposzta velouté, konfitált ratte burgonya

Desszert
Aria somlói

Koncertjegy vacsorával: 42.500.- Ft, amely tartalmaz a koncertre való belépés mellett egy pohár pezsgőt vagy üdítőt érkezéskor, valamint a menüt és a szervízdíjat. Az italokat az ár nem tartalmazza, azokat itallapról a’la carte lehet rendelni.

joydesign2022.11.25. NYÁRI KÁROLY LEGYEN ÜNNEP CÍMMEL ADVENTI KONCERTET MUTAT BE
Tovább

2022.09.29. KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST – 30. SZÜLETÉSNAPI GÁLAEST

No comments

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 30. születésnapja alkalmából megrendezésre került gálaesten egy különleges koncertnek lehettek fültanúi a vendégek.

Nyári Károly pályája meghatározó éveit töltötte itt és részese volt egy igényes és magas színvonalú szórakoztatást nyújtó hely sikerének. Megannyi barátság, zenei élmény, világsztárral való találkozás és közös zenélés emléke köti a hotelhez. A művész az ünnepi esten nagysikerű koncertet adott, melyen gyermekei Aliz, Edit és Karcsi fia is fellépett a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekar kíséretével.

joydesign2022.09.29. KEMPINSKI HOTEL CORVINUS BUDAPEST – 30. SZÜLETÉSNAPI GÁLAEST
Tovább

2022.09.11. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERT

No comments

Ebben az évben már 12. alkalommal került megrendezésre 2022. szeptember 11-én a Szenes Iván Emlékkoncert, melyen minden esztendőben hallhatjuk Nyári Károlyt és lányait. A művész koncertjein elmaradhatatlan egy-egy örökérvényű Szenes Iván sláger, melyeket mindig nagy örömmel fogad a közönség. Az idei évben hosszú idő után ismét hárman, Nyári Károly a lányaival, Alizzal és Edittel is hallható volt a koncerten. Edit életében az anyaság most az első, de kiemelt koncerteken már ismét színpadon láthatjuk.

joydesign2022.09.11. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERT
Tovább

2022.08.30. A SEGÍTŐ DALLAMOK KONCERTSOROZAT ÉRDEN

No comments

A segítő dallamok című koncertsorozat egy újabb állomásához érkezett, ezúttal Nyári Károly a Szülők Háza Otthon Melege Családi Központjában, Érden játszott a gyermekeknek, akik nagy szeretettel fogadták a művészt. Csillogó szemek, érdeklődés, a zene iránti nyitottság jellemezte a különleges délelőtti koncertet.

joydesign2022.08.30. A SEGÍTŐ DALLAMOK KONCERTSOROZAT ÉRDEN
Tovább

2022.08.26-27-28. A BÉKE DALLAMAI KONCERTSOROZAT

No comments

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel, A béke dallamai koncertsorozat Nyári Károly fellépésével három napon át 2022. augusztus 26-án, 27-én és 28-án került megrendezésre a Belváros szívében a Tisztelet Társasága Nagytermében. Az ingyenes koncertek kezdete előtt már hosszú sorokban kígyózott az érkező közönség. A Szépkorúak lehetőséget kaptak, hogy élvezzék kulturális értékeink szépségét a magas színvonalú koncertek bemutatása által. Lelki feltöltődésben és közösen átélt élményben lehetett részük.

joydesign2022.08.26-27-28. A BÉKE DALLAMAI KONCERTSOROZAT
Tovább

2022.08.24. A SEGÍTŐ DALLAMOK KONCERTSOROZAT SIKERÉRŐL A HÍR TV MOZAIK CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

A Charles Music Művészeti Produkciós Iroda által, Nyári Károly vezetésével és közreműködésével útjára indított, a Szülők Háza Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve A segítő dallamok című koncertsorozatot nagy siker övezte. Hatalmas öröm, hogy a nyár folyamán az eddigi állomások során, az ország több pontján az állami gondoskodásban élő gyermekek arcára mosolyt csalhatott Nyári Károly a zene lélekemelő ereje által.

A koncertsorozat sikeréről a Hír TV Mozaik című műsorában számolt be a művész, Regős Judit, a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány elnökével együtt.

joydesign2022.08.24. A SEGÍTŐ DALLAMOK KONCERTSOROZAT SIKERÉRŐL A HÍR TV MOZAIK CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább