Hírek

2021.10.12. „COVID UTÁN A DALLAMOK IS GYÓGYÍTANAK” – BEFEJEZŐ ÁLLOMÁS

No comments

Fergeteges siker, szűnni nem akaró vastaps fogadta Nyári Károly Prima díjas zongoraművészt kedd délután „A covid után a dallamok is gyógyítanak” címmel megrendezésre került koncertsorozat utolsó állomásán, Budapesten a Csili Művelődési Központban. A befejező, teltházas koncerttel egy igazán sikeres koncertsorozatot zárt a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, Nyári Károly Prima díjas zongoraművész közreműködésével. Az ingyenes koncertek célja az volt, hogy a zene által lelki feltöltődést és maradandó élményt nyújthassunk a Szépkorúak számára. Nagyon köszönjük a Miniszterelnöki Kabinetirodának, hogy célkitűzésünkben mellettünk álltak és támogattak abban, hogy ezek a koncertek létrejöhessenek.

nyari_admin2021.10.12. „COVID UTÁN A DALLAMOK IS GYÓGYÍTANAK” – BEFEJEZŐ ÁLLOMÁS
Tovább

2021.09.23. NYÁRI KÁROLY ÚJRA NAGYPAPA LESZ

No comments

A legnagyobb örömmel és szeretettel osztjuk meg a hírt Nyári Károly rajongóival, hogy a művész nemsokára kétszeres nagypapa lesz. A két és féléves kis unokájának, Kálmánkának novemberben testvére érkezik, hiszen Edit lánya második gyermekével várandós. A Story magazin e heti számában további fotók és részletek olvashatóak Edit és férje, Kálmán babavárásáról.

nyari_admin2021.09.23. NYÁRI KÁROLY ÚJRA NAGYPAPA LESZ
Tovább

2021.09.14. NYÁRI KÁROLY a HÍR TV MOZAIK CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

Nyári Károly a Hír TV Mozaik című műsorában beszélgetett Regős Judit család – és gyermekvédelmi szakértővel, a Szülők Háza Alapítvány elnökével arról, hogy milyen lelki kihívásokat állíthat a családok elé az elkövetkezendő időszak. A pandémia nagyon sokunkban érzelmi feszültséget, félelmet keltett, valamint lelkileg megterhelő volt. A művész pedig feladatának tartja, hogy zenéjével lelki támogatást nyújtson a nehéz időszakban is, ezért számos új zenei tervvel és programmal készül az év hátralévő részében.

nyari_admin2021.09.14. NYÁRI KÁROLY a HÍR TV MOZAIK CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

2021.09.12. NYÁRI KÁROLY A DUNA TV CSALÁDI KÖR CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

Nyári Károly a Duna TV Családi Kör című műsorába kapott meghívást. Az érdekes és tartalmas beszélgetés témája a lányos apák nevelési módszerei voltak. A művész beszélt arról, hogy milyen nagy büszkeséggel tölti el, hogy mindkét lánya Aliz és Edit elismert énekesnők. Kitartó, szorgalmas munkájukkal elérték azt, hogy mára az ország egyik legsikeresebb testvérpárja lehetnek. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy a művész feleségével, Edittel együtt nagy szeretettel nevelték lányaikat az általuk fontosnak tartott értékek mentén.

nyari_admin2021.09.12. NYÁRI KÁROLY A DUNA TV CSALÁDI KÖR CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

2021.09.05. NYÁRI KÁROLY A 11. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERTEN

No comments

2021. szeptember 5-én még a csillagok is fényesebben ragyogtak, amikor Szenes Iván emlékére közel 10 ezer ember együtt dúdolta slágereit, akik már a koncert előtt órákkal hamarabb gyülekeztek a legendás dalszövegíró nevével fémjelzett téren. A 11. alkalommal megrendezett Szenes Iván Emlékkoncert idén is ünnepi hangulatba hozta a közönséget. Szenes Iván több, mint kétezer dalából a legnagyobb slágerek szólaltak meg az esten. Nyári Károly erre a különleges alkalomra három dallal készült, amellyel teljesen elvarázsolta a közönséget. „Szenes Andrea külön kérésére három olyan dallal készültem erre az estre, amelyek nagy kedvenceim. Az Én leszek, az Ott fogsz majd sírni és Ez az utolsó tánc című dalokon keresztül örülök, hogy sikerült egy kis jókedvet, szeretetet adnom a közönségnek. Missziómnak tekintem, hogy a fiatal korosztállyal is megismertessem ezeket az örökérvényű slágereket, így a koncertjeim és fellépéseim alkalmával is helyet kapnak a legszebb Szenes szerzemények.” – mondta az előadó.

nyari_admin2021.09.05. NYÁRI KÁROLY A 11. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERTEN
Tovább

2021.09.03. A SZERETET HANGJA CÍMŰ KONCERTSOROZAT I. ÁLLOMÁSÁN

No comments

Fergeteges siker, szűnni nem akaró vastaps fogadta a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar Kamarazenekarát A szeretet hangja című koncertsorozatának első állomásán, amely 2021. szeptember 3-án, pénteken 18:00 órai kezdettel a Halmaji Református Templomban került megrendezésre. A különleges koncerten a magyar könnyűzene legszebb és legismertebb dalai voltak hallhatóak Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája előadásában, a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar kiváló művészei, kamarazenekari formációjának kíséretében. A telt házas templom közönsége a klasszikus zene gyöngyszemeiből is hallhatott pár csodálatos feldolgozást. A koncert meghívott fellépője Nyári Aliz volt, akivel gyönyörű duett dalok voltak hallhatóak az igazi öröm koncert alkalmával. A koncertturné következő állomásáról hamarosan bővebb információt olvashatnak.

nyari_admin2021.09.03. A SZERETET HANGJA CÍMŰ KONCERTSOROZAT I. ÁLLOMÁSÁN
Tovább

2021.08.28. „COVID UTÁN A DALLAMOK IS GYÓGYÍTANAK” – HARMADIK ÁLLOMÁS

No comments

Igazán nagy öröm, hogy ilyen nagy szeretettel fogadta a közönség a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar által szervezett “Covid után a dallamok is gyógyítanak” című ingyenes koncertsorozat harmadik állomásán Nyári Károly Prima díjas zongoraművészt, aki egy különleges koncertet adott a Szépkorúak számára Csillebércen a Budai Szabadtéri Színház Színpadán. A több száz fős hálás közönség szűnni nem akaró vastapssal jutalmazta a művész előadását. A nemes kezdeményezés mentén a koncertsorozat által a Szépkorúak átélhetik a zene szépségét, élvezhetik a zene által nyújtott lelki feltöltődést és maradandó élménnyel lehetnek gazdagabbak.

nyari_admin2021.08.28. „COVID UTÁN A DALLAMOK IS GYÓGYÍTANAK” – HARMADIK ÁLLOMÁS
Tovább

2021.08.20. A LEGENDÁK DALAI CÍMŰ KONCERT – SIKERES III. ÁLLOMÁS

No comments

A Studio & More Hungary által szervezett A legendák dalai című koncertsorozat harmadik alkalommal is fergeteges sikert aratott 2021. augusztus 20-án, amely Sárváron a Spirit Hotel Szalonjában került megrendezésre. A telt házas koncert alkalmával, a magyar könnyűzene legendáinak legszebb és legismertebb dalai voltak hallhatóak, melyet a közönség nagy tetszéssel fogadott. Ezeket a slágereket küldetésünk, hogy ápoljuk, megőrizzük és megismertessük mai modern hangzásvilágban a fiatal generációval. Aki ezeket a gyönyörű dalokat megszólaltatta Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája. A koncert meghívott fellépője Nyári Aliz énekesnő volt, akivel gyönyörű duett dalok is hallhatóak voltak. A koncertsorozat tovább folytatódik, melynek következő állomásáról hamarosan bővebb információt olvashatnak.

nyari_admin2021.08.20. A LEGENDÁK DALAI CÍMŰ KONCERT – SIKERES III. ÁLLOMÁS
Tovább

2021.08.10. NYÁRI KÁROLY AZ RTL KLUB REGGELI CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

Nyári Károly az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt lányával, Nyári Alizzal együtt. A műsor témája a szülői büszkeség volt. A művész elmondta, hogy nagy örömmel tölti el, hogy mindhárom gyermeke a zenei pályát választotta. A műsorba meghívást kapott a család kedves barátja, Rábaközi Andrea híres magyar modell is, akivel felidéztek néhány közös emléket. Károly továbbá beszélt a jövőbeli terveiről és arról, milyen sokat jelent számára az, hogy családja egy igazi zenész család, ahol a zene szeretete mindig jelen van.

nyari_admin2021.08.10. NYÁRI KÁROLY AZ RTL KLUB REGGELI CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

2021.08.09. NYÁRI KÁROLY A SLÁGERKULT CÍMŰ MŰSORBAN

No comments

Nyári Károly 2021. augusztus 9-én este 22:00 órától Szani Roland vendége lesz a Sláger FM Slágerkult című műsorban. A művész beszámol arról, milyen nagy siker övezte a “Covid után a dallamok is gyógyítanak” címmel megrendezésre került ingyenes koncertsorozat a Szépkorúak részére eddigi állomásait, továbbá mesél a családjáról és arról, milyen zenei újdonságokkal készül a közönségnek.

nyari_admin2021.08.09. NYÁRI KÁROLY A SLÁGERKULT CÍMŰ MŰSORBAN
Tovább