Hírek

2022.04.14. BEST MAGAZINBAN

No comments

A most megjelent Best magazinban mesél Nyári Károly az Olvasóknak a Nyári család húsvéti szokásairól és az ünnepvárásról. Az ünnepi asztalon helyet kap húsvétkor a sonka, a kalács, a kaszinótojás és a sólet is, melynek a receptjét is elolvashatják a magazinban.

nyari_admin2022.04.14. BEST MAGAZINBAN
Tovább

2022.04.14. NYÁRI ALIZ MEGÚJULÁS KONCERTJÉN

No comments

Teltház és hatalmas siker fogadta Nyári Aliz Megújulás című Húsvéti koncertjét, amely 2022. április 14-én 19:00 órai kezdettel került megrendezésre. A koncertnek a Premier Kultcafé Színházterme adott otthont, amely a főváros egyik legkedveltebb kulturális és közösségi tere. A gyönyörű hangú énekesnő a hazai zenei élet kiemelkedő előadóiból álló Charles Music zenekarával adta elő legújabb saját dalait és a legszebb magyar és világslágereket a közönségnek a megújulás jegyében, különleges hangzásvilágban. A koncert meghívott fellépője az énekesnő édesapja, Nyári Károly volt, akit nagy szeretettel fogadtak a nézők. A közönség szűnni nem akaró vastapssal hálálta meg a felejthetetlen öröm koncertet.

nyari_admin2022.04.14. NYÁRI ALIZ MEGÚJULÁS KONCERTJÉN
Tovább

2022.04.03. DUNA TV HOGY VOLT?! CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

A Duna TV Hogy volt?! című műsorában Nyári Károly családjával együtt kapott meghívást és mesélt a TV nézőknek több évtizedes pályafutásáról és a családról.  A műsorban a művész sok szép és emlékezetes koncertjéből láthattak részleteket a nézők az igazán érdekes történetek mellett.

nyari_admin2022.04.03. DUNA TV HOGY VOLT?! CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

2022.03.15. SZÁZ PERC SZÁZ EMBERÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

No comments

A jótékonyság elkötelezett híveként, Nyári Károly nagy örömmel vállalta a felkérést, hogy zenéje által segítséget nyújtson a háború elől menekülő Kárpátaljai családok részére. A „Száz perc száz emberért” című jótékonysági koncert, Hampel Katalin divatbemutatójával összekötve teljes bevételét a háború elől menekülő Kárpátaljai családok megsegítésére ajánlották fel. A teltházas nagysikerű est egy olyan nemes felajánlás, amely felejthetetlen élmény a fellépő művészek és a hallgatók számára egyaránt.

nyari_admin2022.03.15. SZÁZ PERC SZÁZ EMBERÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
Tovább

2022.03.13. KLASSZIK RÁDIÓ DUETT CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

Mindig nagy örömmel tesz eleget Nyári Károly Bálint Edina műsorvezető meghívásának. Ezúttal is egy jó hangulatú beszélgetésnek lehettek részesei a Klasszik Rádió hallgatói a Duett című műsorban, ahol szó esett a művész Hollandiában töltött éveiről, a jazz zene szeretetéről, a családról sok-sok érdekes történet által.

nyari_admin2022.03.13. KLASSZIK RÁDIÓ DUETT CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

2022.03.08. NŐI LÉLEK FÉRFI SZEMMEL CÍMŰ KIADVÁNYBAN

No comments

A nemzetközi Nőnap alkalmából megjelent „Női lélek férfi szemmel” című exkluzív  kiadványban köszöntötte Nyári Károly a hölgyeket, akiknek nagy tisztelője. Mindig nagy szeretettel gondol a női nemre, akik elismerésre méltóan helytállnak a családban és az élet számos területén.

nyari_admin2022.03.08. NŐI LÉLEK FÉRFI SZEMMEL CÍMŰ KIADVÁNYBAN
Tovább

2022.02.03. SLÁGER FM – SLÁGER KULT CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

A Sláger FM Sláger Kult című műsorában Nyári Károly Sándor András műsorvezetővel egy igazán tartalmas és mély interjú alkalmával, beszélgetett pályája fontos állomásairól az elkövetkezendő kiemelt programokról és a terveiről. Mesélt a művész a nagysikerű Zeneút programról és a Zeneút Tehetségkutató versenyről, amelyet Nyári Károly álmodott meg és indított útjára.

nyari_admin2022.02.03. SLÁGER FM – SLÁGER KULT CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA WORLD MŰSORÁN

No comments

Nyári Károly a Budapest Kongresszusi Központban 2017-ben rögzített dupla teltházas fergeteges sikerű Budapesti Karácsonyi Koncertjét ismét műsorára tűzi a köztévé. Az első rész 2021. december 29-én 21:35-kor, a második rész december 30-án 21:35-kor lesz látható a Duna World csatornán.

Az esten a művész virtuóz zongorajátékával és különleges énekhangjával bűvöli el a közönséget. A legszebb karácsonyi dalok és az előadó pályáját meghatározó legismertebb slágerek csendülnek fel egyedi feldolgozásban.

A koncert meghívott sztárvendégei Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, közreműködik a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, Rácz Márton karmester vezényletével. Az est különleges produkciói a Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskola SoulAir gyermekkórusával közösen előadott gyönyörű karácsonyi dallamok lesznek.

Az egyedülálló látványvilág tovább erősíti a dalok dramaturgiáját, így egy felejthetetlen karácsonyi koncertélménnyel ajándékozza meg a művész a Duna World csatorna nézőit.

joydesignNYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA WORLD MŰSORÁN
Tovább

FERGETEGES SIKER NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERTJÉN

No comments

Fergeteges sikerrel, teltház előtt került bemutatásra az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje. A különleges jubileumi koncertet 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ebben az évben már 15. alkalommal láthatta  a közönség, ezúttal a megújult RaM Színházban.

A minden eddiginél meghittebb és családiasabb koncerten, mintha a nappaliban ülnénk a kandalló mellett a karácsonyfa fényénél, bensőséges hangulatban együtt ünnepelte a művész a közönséggel az év legszebb ünnepét. A koncerten fellépett a művész fia, ifj. Nyári Károly, aki a zongorajátékával kápráztatta el a koncertre látogatókat, valamint Nyári Aliz, aki gyönyörű duett dalokat énekelt a művésszel. Különleges látványvilágban gazdag, meghitt családi koncertélményt ajándékozott a nézőknek Nyári Károly a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarának közreműködésével.

joydesignFERGETEGES SIKER NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERTJÉN
Tovább