Hírek

2023.11.20. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

No comments

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2023. december 27-én 19:30 órai kezdettel nagyszabású ünnepi koncertjével varázsolja el a közönséget a Budapest Kongresszusi Központban.

Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 16. alkalommal kerül megrendezésre.

Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja minden alkalommal különleges zenei élményt nyújt a hallgatóknak. Az esten elhangzanak a legcsodálatosabb karácsonyi dallamok és a művész pályáját meghatározó legszebb slágerek különleges és magasszínvonalú előadásban. Nyári Károly hagyományos koncertjén átélhetjük a karácsony meghitt pillanatait és szeretetteljes varázsát, ahol a bensőséges atmoszférát az egyedülálló családi produkciók garantálják Nyári Aliz és Nyári Edit meghívott fellépésével.

A koncerten a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködik egyedi hangzással.

Az egyedülálló látványvilág, melyet Varró Zoltán álmodott meg az estre, még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

ÜNNEPELJE A SZERETET ÜNNEPÉT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN, NYÁRI KÁROLY KÜLÖNLEGES KONCERTJÉVEL!

JEGYEK KAPHATÓAK:

joydesign2023.11.20. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT
Tovább

2023.10.11. LÁNYGYERMEKEK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL A DUNA TV CSALÁD-BARÁT CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

Nyári Károlynak különleges meglepetésben volt része a Duna TV Család-barát című műsorában. A művész, közelgő Budapesti Karácsonyi koncertjéről és annak előkészületeiről mesélt a műsorban, amikor a Lánygyermekek Világnapja alkalmából lányai, Aliz és Edit meglepték a stúdióban. Nyári Károlyt igazán örömmel töltötte el a meglepetés.

nyari_admin2023.10.11. LÁNYGYERMEKEK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL A DUNA TV CSALÁD-BARÁT CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább

2023.10.18. A MAROSVÁSÁRHELYI SPORTCSARNOKBAN

No comments

Nyári Károly örömmel tett eleget Jakab Csaba meghívásának 2023. október 18-án Marosvásárhelyen a Sportcsarnokban megrendezett Őszi koncertje alkalmával. A teltházas Sportcsarnok közönsége szeretettel fogadta Nyári Károlyt, aki a fiatal tehetséges előadóval, Jakab Csabával, zenekara kíséretében többek között duettet is énekelt, mint a koncert meghívott vendége.

nyari_admin2023.10.18. A MAROSVÁSÁRHELYI SPORTCSARNOKBAN
Tovább

2023.09.03. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERT

No comments

Ebben az évben is megrendezésre került a Szenes Iván Emlékkoncert Budapesten, az ikonikus szövegíróról elnevezett Szenes Iván téren. A hazai könnyűzenei élet sztárjai a legismertebb és legszebb Szenes Iván slágereket adták elő a több ezer fős közönségnek. Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit nagy sikert arattak a számukra legkedvesebb Szenes dalok előadásával.

nyari_admin2023.09.03. SZENES IVÁN EMLÉKKONCERT
Tovább

2023.08.09. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

No comments

A hagyomány tovább folytatódik. Ebben az évben is megrendezésre kerül 2023. december 27-én 19:30 órakor Nyári Károly Budapesti Karácsony Koncert – Családi Karácsony címmel, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban.

Az ünnepi koncerten a művész immár 16. alkalommal varázsolja el a hallgatókat. A műsorban elhangzanak a legcsodálatosabb karácsonyi dallamok és a művész pályáját meghatározó legszebb slágerek különleges és magasszínvonalú előadásban. Nyári Károly hagyományos koncertjén átélhetjük a karácsony meghitt pillanatait és szeretetteljes varázsát, ahol a bensőséges atmoszférát az egyedülálló családi produkciók garantálják Nyári Aliz és Nyári Edit meghívott fellépésével.

Az esten a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködik egyedi hangzással.

Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

ÜNNEPELJE A SZERETET ÜNNEPÉT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN, NYÁRI KÁROLY KÜLÖNLEGES KONCERTJÉVEL!

JEGYEK KAPHATÓAK:

https://www.jegy.hu/program/nyari-karoly-budapesti-karacsonyi-koncert-csaladi-karacsony-150919/1024043

nyari_admin2023.08.09. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT
Tovább

2023.08.07. NYÁRI KÁROLY MY WAY SINATRA KONCERT JIDDIS DALLAMOKKAL

No comments

Nyári Károly 2023. augusztus 27-én 19:30 órai kezdettel különleges koncertet mutat be My Way Sinatra koncert jiddis dallamokkal címmel., Frank Sinatra örökzöld slágereit sorakoztatja fel a művész, melyeket a legszebb jiddis dalokkal fűz egy csokorba a Sóletfesztiválon, a Zsinagógák hete programsorozat keretén belül.
Mindezt teszi oly egyedülálló módon, amely saját hangszerelést kívánt, ezt pedig a Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarra és a Budapest Jazz Orchestrára álmodta meg, így augusztus 27-én este velük közösen lép színpadra a RaM-ArT Színházban.
További információk: https://zsinagogakhete.hu/
Jegyek: https://jegymester.hu/…/nyari-karoly-my-way…/8259266

nyari_admin2023.08.07. NYÁRI KÁROLY MY WAY SINATRA KONCERT JIDDIS DALLAMOKKAL
Tovább

2023.08.02. HÍR TV NAPINDÍTÓ MŰSORÁBAN

No comments

Nyári Károly nagy örömmel számolt be a HÍR TV Napindító című műsorában a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány TegyélJót! Balatoni Élménytáborának sikeréről, Erdősi Dittával, a Szülők Háza Bölcsőde Hálózat vezetőjével. Mindig fontos Nyári Károly számára, amikor az állami gondoskodásban élő gyermekeken segíthet, mint ahogy már számos alkalommal tette ezt nagy szeretettel.

nyari_admin2023.08.02. HÍR TV NAPINDÍTÓ MŰSORÁBAN
Tovább

2023.07.27. T-FAKTOR GÁLA ZSŰRIJÉBEN

No comments

Nyári Károly a jótékonyság elkötelezett híveként, mindig nagy szeretettel segít, különös figyelemmel a gyermekekre. Ebben az évben is örömmel vett részt a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány TegyélJót! Balatoni Élménytáborának záró eseményén a T-Faktor Gálán. Nyári Károly az állami gondoskodásban élő tehetséges gyermekek produkcióit, mint zsűri elnök kísérte figyelemmel. Az est végén pedig lányával, Alizzal közösen néhány gyönyörű dallal is meglepték a gyermekeket. Fantasztikus érzés volt a művész számára látni a gyermekek örömét a kis arcukon.

nyari_admin2023.07.27. T-FAKTOR GÁLA ZSŰRIJÉBEN
Tovább