Noemi

Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány online Húsvéti műsorában

No comments

Nyári Károlyt, a jótékonyság elkötelezett híveként, nagy örömmel töltötte el, hogy Húsvét alkalmából a Tegyél Jót Programban résztvevő gyermekotthonokban élő gyermekek arcára mosolyt csalhatott Nagypéntek délután.
A Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány online Húsvéti műsorának keretén belül volt jókedv, zene és még online locsolás is.

NoemiTegyél jót – Szülők Háza Alapítvány online Húsvéti műsorában
Tovább

BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA TV MŰSORÁN

No comments

A hagyomány ebben az évben is folytatódik, Nyári Károly különleges koncertélményt nyújt, ezúttal nem a koncertteremben találkozva a közönséggel, hanem a televízió képernyőjén keresztül, a nézők otthonában. A művész egyik legsikeresebb 2018-ban rögzített Budapesti Karácsonyi Koncertjének felvétele, két részben 2020. december 23-án 23:35-kor és 2020. december 24-én 22:55 órakor lesz látható a Duna TV műsorán. A koncert teljes egészében a Duna World csatornán 2020. december 25-én 21:35-kor lesz megtekinthető,  így a közönség világszerte élvezheti az egyedülálló ünnepi koncertet.

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, minden év decemberében bemutatott hagyományos karácsonyi koncertje, az ünnepi időszak kiemelt zenei és társasági eseményévé vált. A nagysikerű teltházas koncerteknek Budapest olyan kiemelt nagy koncerthelyszínei adtak otthont az elmúlt 15 évben, mint az Erkel Színház, Müpa vagy a Budapest Kongresszusi Központ.

Az előadások alkalmával, világhírű Kossuth- és Liszt-díjas előadóművészek kaptak felkérést, akik minden alkalommal elvarázsolták a közönséget.

A koncertek állandó közreműködői a művész által alapított Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, melynek tagjai hazánk zenei életének kiemelkedő művészei.

A zene most mindannyiunk számára különösen fontos, hiszen összeköt azokkal a szeretteinkkel, akikkel nem ünnepelhetünk együtt. A 2018-as koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, valamint az előadó pályáját meghatározó legszebb művek és saját slágerei hangzanak el különleges szimfonikus hangszerelésben. Meghívott sztárvendégek Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és Alexandru Agache világhírű bariton, a Magyar Állami Operaház állandó sztár vendégművésze, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők, akik megható produkciójukkal mindenki szemébe könnyeket csalnak. A koncert közreműködője a művész által alapított Charles Music Kamarazenekar és a több, mint 50 fős Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, Dinyés Dániel vezényletével. Az ünnepi est varázslatos látványvilágát Varró Zoltán álmodta meg.

Élje át a különleges koncertélményt az otthonában, Nyári Károly exkluzív koncertjével!NoemiBUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA TV MŰSORÁN
Tovább

NYÁRI KÁROLY A CSALÁD-BARÁT MAGAZINBAN

No comments
Nyári Károly a Duna TV Család-Barát magazin vendége volt.
A jó hangulatú beszélgetés során, a művész elmondta, hogy milyen tervekkel készül az elkövetkezendő időszakra. 
A műsorban három csodálatos dalt is zongorázott.

 

NoemiNYÁRI KÁROLY A CSALÁD-BARÁT MAGAZINBAN
Tovább

NYÁRI KÁROLY A FIATAL TEHETSÉGEKET KUTATTA

No comments

Nyári Károly a jótékonyság elkötelezett híveként, nagy örömmel és szeretettel vett részt, mint zsűri elnök az első online Tegyél Jót! Zoom-faktor eseményen a Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány-al karöltve. A gyermekgondozási intézményekben élő gyermekek megmutathatták tehetségüket, ki-ki zenében, versmondásban, táncban.

Mindenkinek szívből gratulálunk, hatalmas öröm volt látni a gyermeki boldogságot, őszinte szeretetet ezeknek a gyermekeknek a szemében! Feladatunknak és missziónknak tartjuk továbbra is, hogy a zene hatalmas lélekemelő ereje által ott segítsünk, ahol csak tudunk. 

 

NoemiNYÁRI KÁROLY A FIATAL TEHETSÉGEKET KUTATTA
Tovább

CSERHÁTI ZSUZSÁRA EMLÉKEZTÜNK A RETRO RÁDIÓBAN

No comments

Már 17 éve, hogy nincs közöttünk az ikonikus énekesnő, Cserháti Zsuzsa, akivel Nyári Károlynak volt szerencséje évekig együtt játszani és barátként is ismerhette őt. Néhány személyes történetet is mesélt az énekesnőről, valamint hallható volt az Én leszek című dal különleges duett verziója is a Retró Rádióban, ahol egész nap a művésznőre emlékeztek.NoemiCSERHÁTI ZSUZSÁRA EMLÉKEZTÜNK A RETRO RÁDIÓBAN
Tovább

A RETRO RÁDIÓ SZTÁRSÁV CÍMŰ MŰSORÁBAN

No comments

Nyári Károly volt Várkonyi Attila DJ Dominique vendége a Retró Rádió Sztársáv című műsorában. A művész a jó hangulatú beszélgetés során sok régi történetet osztott meg karrierjének kezdetéről. Felidézte a legszebb koncertjeinek élményét. Elmondta azt is az elmúlt időszak alatt egy új zenei anyagon dolgozott saját stúdiójában, melyet nemsokára a nagyközönség is hallhat.NoemiA RETRO RÁDIÓ SZTÁRSÁV CÍMŰ MŰSORÁBAN
Tovább