ARCHÍV SAJTÓMEGJELENÉSEK


NYÁRI KÁROLYAZ OLIMPIÁN
2012.08.02.

Nyári Károly az olimpián zenél. Nyári Károly zongoraművész megtisztelő felkérésnek tesz eleget, hiszen a londoni olimpián megrendezendő gálaesten lép fel a Nemzetközi Judó Szövetség felkérésére. Károly virtuóz zongorajátékával és jellegzetes énekhangjával készül elvarázsolni a közönséget, augusztus 3-án.
NEW YORK CAFÉ BÁRZONGORISTA VERSENY MÁSODIK FORDUL
2012.01.15.

A New York Café Bárzongorista Verseny második fordulója: Január 15-én tizenegy versenyző ül a Roland V Piano Grand, a korlátlan lehetőségek zongorájának billentyűi elé a Világ Legszebb Kávéházában. A műsoron ezúttal musicalek és szabadon választott dallamok szerepelnek.
NYÁRI KÁROLY ZSŰRIELNÖK
2011.11.21.

A múlt századelő kávéházi szellemi pezsgését szeretnék visszahonosítani a decemberben kezdődő bárzongorista-verseny szervezői, akik a jövő márciusig tartó megmérettetés részleteiről kedden Budapesten tartottak tájékoztatót.
GABRIELA SPANIC A SUMMER SISTERS OTTHONÁBAN
2011.11.19.

Gabriela Spanic a Summer Sistersre is nagy hatást tett. A színésznőért leginkább Nyári Alíz rajongott, aki szépségszalonnal költöztette otthonukba a sorozatsztárt. Nyári Károly mesélt X-Faktorról, az eltelt időszakról és lányai legfrissebb élményeiről.
PEPITA MAGAZIN
2011. május

Kivételes tehetséggel áldotta meg az isten Nyári Károlyt. Tizenhárom évesen már megnyert egy országos zongoraversenyt, friss diplomás dzsesszzongoristaként pedig egy előkelő budai szórakozóhelyen varázsolta el a hallgatóságot. Hollandiában világsztárokkal játszhatott együtt, a szíve mégis hazahúzta. Kifinomultan kreatív játékmódja és karizmatikus személyisége megtölti a koncerttermeket. Lányai aranytorkú énekesnők, míg fia a zongora bűvkörében él.

AKTUÁLIS SAJTÓMEGJELENÉSEK