TEMATIKUS FELLÉPÉSEK

NYÁRI KÁROLY: "LOVE STORY" KONCERT SHOW

A nagyszabású könnyűzenei koncerten, 30 év után először eredeti, nagyzenekari hangszerelésben szólalnak meg a magyar könnyűzene legendáinak legnagyobb slágerei.

A bámulatosan gazdag zenei fantázia jegyében fogant koncert különlegessége, hogy a művész legszebb és legkedveltebb saját dalai mellett, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál… legendás slágerei és a legnagyobb magyar filmslágerek szimfonikus nagyzenekari, valamint big-band hangszerelésben hallhatóak.


NYÁRI KÁROLY: "MY WAY" SINATRA KONCERT SHOW

 


A „My Way" Sinatra koncerten a legenda Frank Sinatra újraéled. Az esten több felejthetetlen dal csendül fel, mint a My Way, New York, New York, I've Got You Under My Skin, igényes hangszerelésben, egyedülálló hangszeres szólókkal, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek. A dalok az előadótól megszokott átütően tiszta stílusban, magas szintű zenei interpretálásban hallhatók.

 


NYÁRI KÁROLY: REVÜ & SHOW

Nyári Károly latin, táncos zenéket felvonultató show műsora. A látványos, zenés, táncos revü show műsor igazi csemege azok számára, akik szeretik a csillogást, a revüt és pompát. A műsorban a legismertebb latin és swing melódiák hangzanak el tollak, boák, tonett székek színes koreográfiájában.

 

Nyári Károly koncert show-ján elhangzanak az előadó legszebb slágerei, lemezeinek sikeres dalai. Természetesen nem maradhatnak ki a nagy örökzöld slágerek, Frank Sinatra, Julio Iglesias, Máté Péter dalai sem, melyben Károly megmutatja sokoldalúságát és kivételes tehetségét.

 

 

A revü tánckar gyönyörű táncos lányainak produkciója varázsolja még izgalmasabbá és látványosabbá a koncertet.

 


NYÁRI KÁROLY: SWING EST

Nyári Károly karrierjében meghatározó a trió formációban való muzsikálás. A művész zenésztársai a magyar zenei élet kiváló és ismert egyéniségei: Sramkó János dob, Hárs Viktor nagybőgő. A népszerű és keresett formáció számos hazai és európai fesztiválon, koncerten, fellépésen bizonyította már tehetségét, sokoldalúságát és méltán aratott nagy sikert.

 

A triót a virtuóz zongorajáték és az érzéki hang jellemzi. A produkciót a hangszeres szólók és a közkedvelt swing melódiák teszik izgalmassá.

 

 

Az esten Oscar Peterson, Nat King Cole, Sammy Davis Jr. dalai kelnek életre jazzy feldolgozásban.

 

 

A trió mindig olyan közvetlen, intim hangot és atmoszférát varázsol, amellyel mindenkor betölti a koncerttermet, magas szintű zenei élményt nyújtva a közönségnek.

 

 

Nyári Károly Swing Estje, a Summer Jazz Trió közreműködésével, elegáns, exkluzív produkció, amely az igényes rendezvényeken mindig emeli az est hangulatát.

 


NYÁRI KÁROLY ÉS A ZONGORA

A virtuóz zongorajátékáról és jellegzetes énekhangjáról híres Művész, saját varázslatos világába kalauzolja a közönségét. A közkedvelt és népszerű előadó zongorán kíséri saját ének hangját intim sophisticated hangulatot teremtve, interaktív módon.

 

A kifinomult improvizatív művészi kreatív játékmódja, valamint karizmatikus egyénisége mindenkor betölti a koncerttermet és elbűvöli hallgatóit.

 

 

Az előadó játszik lemezeinek sikeres dalaiból, mint például: Én voltam boldogabb, Neked elhiszem, hogy vársz rám, Tüskés úton... továbbá átfogó válogatást nyújt a közönségnek pályája legszebb világslágereiből.

 

Nyári Károly rangos rendezvények, gálaestek méltán népszerű és közkedvelt fellépője, mivel műsora elegáns és exkluzív produkció.